Ulrica inreder

Inredningsuppdrag, så här kan det bli….

Halli hallå!

Hur mår Du idag då? 🙂 själv mår jag lite upp och ner den här förkylningen verkar bli långlivad, ena dagen så känner jag mig bättre och andra dagen så har jag feber och ont i halsen igen, fram å tebax men man får vara glad att det bara är en liten fjuttig förkylning iaf.

Ni undrar så klart vad jag håller på med när jag skriver att jag jobbar 😀 är det på låtsas eller på riktigt? jorå vi jobbar allt i verkligheten oxå, jag löööver 😀 Vi har ju bla haft ett projekt där vi inrett en lägenhet till en tjej som nyss flyttat in.

Nu ska Ni få se hur det kan bli när jag jobbar med prvatkund

Så här såg det ut innan vi började:

Och så här ser det ut nu:i vardagsrummet så satte vi en randig tapet bakom soffan och guldig på resten. Vi har marockanska kuddar i brunt i soffan och en pälspläd.

Detaljerna har plockats fram för att får känslan av thailand, afrika, kollonialstil

utan att för den skull hänga upp masker och trummor på väggarna

I sovrummet så har vi en ”grästapet” som fondvägg och guldtapet på resten. på golvet ligger det en brun/svart zebrahud. Jag har ingen bra bild på det men i  fönstret hänger det bruna mockagardiner på en hel vägg. Även här har vi plockat in marockanska kuddar fast i tegelrött.

I hallen blev det en svart tapet med guldmönster, sittkuddar i guld, svart rotting och en rottingkvast som dekoration

i sovrummet står det en klädställning med rottinglampor över

Martina som bor här visste inte riktigt hur hon ville ha det men det fanns några saker att ta fasta på

och draperiet in till sovrummet var en grej som Martina gillade

Likaså denna afrikanska kvinna var en detalj som Martina valt ut innan jag kom in i bilden

Jag ställde lite frågor, studerade Martina, lyssnade och efter en stund såg jag framför mig att så här ska det se ut!

Efter det så börjar letandet efter de rätta detaljerna och jag tycker vi lyckades riktigt bra!

Martina är jättenöjd och känner sig som hemma och det är det som är huvudsaken när man avlslutar sitt projekt som inredare!

Här har vi fina Martina 😀

Jahapp! så kan det alltså bli 🙂 kommer även att visa Er hur det blir när jag inreder åt pöyry,

deras lunchrum som är under pågående projekt just  nu.

Vi ses snart igen vännen!

PUSSPUSS!


Bloggat på nwt.se.
Desktop