Ulrica inreder

Homestyling med olika stilar del 6

Hej där inredningsvän!

Nu kan man väl säga att våren är här! även om man igår blev aningens förvirrad! Solen sken, regn, hagel, sol, snö…Ja hela registret på en och samma gång!! Väldigt lustigt tycker jag! Men det kanske är bra, för just vädret inbjuder ju till prat, främmande människor kan t.o.m börja tala med varandra när det gäller vädret! så igår måste det ha snackats alltså! Kul!

Homestyling del 6

Ja just nu så inreder jag för fullt!! både konsultationer men framför allt jag är tokbokad när det gäller att inreda/styla inför försäljning! Jag är sååå glad och tacksam för att få in så mycket jobb! LOVE IT!!! Denna vecka så tömmer vi ett hus, möblerar upp ett nytt och avslutar veckan med att möblera 2 rok! Nästa vecka blir det en 3 rummare och veckan efter det blir det ett hus igen! WOW Det går bra nu!! Oj!  Får man säga så i Sverige? Verkligen? JAAAA det får man!! Jag personligen gläds när andra människor har framgång och jag peppas av att se andra lyckas! för om de kan så kan ju jag med!! :-) så tänker jag! och själen mår mycket bättre av det också! Det är vetenskapligt bevistat att positiva och glada människor lever längre!  Så VAR GLAD!! :-)

Här kommer det bilder från en fin lägenhet som jag gjorde för en tid sedan, 2 rok! Mamman till hon som säljer umgicks jag med när jag var ung och hennes spontana reaktion var att det här känns som DU! :-) och ja, det stämmer till viss del! Många av de fina sakerna jag stylar med har jag faktiskt hemma också, men i vissa speciella fall så händer det att jag även lånar ut lite från mitt egna bohag så denna gång fick tex min fina stege bli en bokhylla och krukorna med palmer i är mina privata. Allt för att slutresultatet ska bli som jag tänkt mig! Kolla in denna våning som Richard Olsson på Fastighetsbyrån säljer! boka in dig på visning HÄR:

Välkommen in på en titt!

norrstrandsg

norra

norr25

norrstr

norrstrandsg25

norrstrand

norr

I denna lägenhet så fanns möblerna och vi står för dekorationer/styling

Behöver du min hjälp? jag inreder även åt privatpersoner och företag!

Härliga inredningstider….

Hej vännen där!

Mås det bra? Det hoppas jag! vi har haft en underbar helg kan jag lova! på långfredagen så hade jag delar av  min familj här för att fira min födelsedag (5 april) Vi åt påskmat och drack gott vin. Vi i vår familj uppskattar verkligen dessa födelsedagar när man får tillfälle att umgås och äta god mat, barnen leker och det är bara gött att leva… På påskaftonen så åkte jag och Håkan tillsammans med min dotter Filippa och hennes pojkvän Samuel till Göteborg för att bo en natt på Lyxsviten Sparadiset på Spar Majorna.

Ett fantastiskt erbjudande som vi hittade här:  http://www.johannatoftby.se/  Så Tack Johanna! :-)

Vi tog en lugn helg, käkade på olika restauranger, badade i bubbelbadet som var placerat mitt i vardagsrummet!! Mycket lyxigt!

Nedan kommer det lite bilder från vår svit, dock så har jag lånat dem från nätet då min dator krånglar just nu!

spar

sparadiset

sparadiset 1

sparadiset 2

sparadiset 3

Filippa och Samuel hade sitt egna rum i anslutning till den stora sviten!

JOBBET DÅ?

Jo, som du som läser märker så blir det ibland lite glest med inlägg :-/ och det beror oftast på att jag helt enkelt inte hinner med att blogga! Jag ska försöka hänga i dock för jag har grymt mycket roligt jobb på G nu och jag har fortfarande del 6 av Homestyling i olika stilar att visa er men den lägenheten har inte kommit ut (på hemnet) ännu så jag måste vänta lite…

Vi brukar ha mycket att göra för det mesta men just nu så är det REKORD mycket bokat! Hela 8 bostäder skall den närmaste tiden inredas och stylas av mig inför försäljning! Och det är kloka val av både mäklare och säljare att satsa, en bostad stylad av oss ger alltid maximal avkastning, det har vi sett nu genom åren! Kronor och ören kan man aldrig prata om men med min hjälp så kan man känna sig trygg och veta att nu är det så bra som det kan bli ;-) ödmjukt? Såklart!  :-) <3 Jag är oerhört tacksam att jag får så många förtroenden men jag har också goda referensobjekt som sträcker sig så långt tillbaka som 2009 då jag startade på allvar som Homestylist I det stora hela så har jag alltid jobbat och hållit  på med inredning på ett eller annat sätt! gick min första inredningsutbildning för ca 23 år sedan :-) (Oj, nu får ni räkna ut själva hur gammal jag måste vara! hehehe!) Så när man anlitar mig så får man samarbeta med en person som ÄLSKAR sitt jobb och andra människor :-)

Nåväl, står du i begreppet att sälja så tveka inte att kontakta mig! Jag älskar att hjälpa folk att tjäna mera pengar! Och vill du inte ha så mycket hjälp av mig så kan du alltid ta hjälp av min bok som jag skrivit som innehåller både instruktionsfilm och ljudbok! Den kan du beställa HÄR:

Boken framsida liten

Nu önskar jag dig en underbara tisdag och kika in lite då och då för nu kommer det mycket kul framöver!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 5

Hej där snygging!

Hur har du det idag? våren är ju här men det innebär ju inte att alla älskar den! Vi har pollen som kan vara jobbigt, vårdepressioner, kanske har det hänt något tråkigt i ens liv tidigare på våren som gör den jobbig! Jag själv älskar våren! Jag liksom vaknar till liv igen! Massor av nya idéer och planer poppar upp och jag har mycket lättare på våren att hugga tag i saker – men som sagt ALLA älskar inte våren! Vi får stötta dem som har det jobbigt eller behöver extra pepp nu! Kanske överaska någon med en bukett blommor! ja vad vet jag men vi kan vara uppmärksamma på vår omgivning, känna av hur läget är med de vi har runt oss! :-)

För min del så brukar jag ha grymt mycket att göra denna tid och så även nu vilket ju matchar bra med mitt positiva tillstånd. Denna vecka så har jag fullt med konsultationer och i morgon påbörjar jag veckans möblering/stylinguppdrag som skall färdigställas inför foto på Torsdag! Det är en 2:a på norrstrand och på tal om lite olika stilar så blir även denna lite olik de andra som jag har ute nu!

Homestyling i olika stilar

Just nu så har vi alltså 5 hem stylade av oss från vårt lager ute och det är så det brukar se ut mellan 5-10 bostäder samtidigt. Det kräver givetvis sin planering och jag lägger ner mycket tid på varje bostad så att just den ska få den bästa presentationen. Vi vill skapa en posistiv känsla som får spekulanterna att bli inspirerade och känna att här vill jag bo. Idag ska jag visa er en 2:a som jag stylat!

Foto: Husfoto

148314_05H

148314_24H

148314_10H

148314_08H

148314_17H

148314_29H

Den här lägenheten såldes tom innan visningen! Jättekul!

Om några dagar så ska jag visa er bilder från lägenheten vi stylar denna veckan, i en helt annan stil!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 4

Men godmorgon!

Har din helg varit bra? Det hoppas jag! På facebook så vimlar det av härliga vårbilder! folk grillar, joggar i solen, picknic ja precis så där härligt som det ska vara på våren! Min helg har varit mycket städa och rensa, vi håller på å går igenom skåp lådor och ser över vad vi inte behöver, aldrig använder och j-klarns vad skräp vi har hemma, vi slänger säck på säck….Men det är så härligt när det är borta! Igår så bestämde Leon och jag oss i alla falla för att göra en liten utflykt så jag gick och han körde på sparkcykeln till en skateramp vid älven där man även kan grilla! Tyvärr så var grillen upptagen av ett gäng ungdomar men vi fick dela grillen en stund med dem! det var snällt (Leon tyckte att det var lite pinsamt dock) Trots solen så blev det lite kallt så vi gick hem efter att Leon fått köpa sig en glass!

Homestyling i en annan stil

Vart får du alla möbler ifrån? undrar de flesta som jag möblerar åt folk inför försäljning! Jo jag har ett STOOOORT lager som jag har byggt upp sedan 2009, vi köper nytt och byter ut hela tiden för att vi ska kunna motsvara marknadens förväntningar. Det jag ska visa er idag är ett stort underart hus som jag fick förtroendet att styla, mycket vitt men också mycket färg och designprylar…

Foton från Husfoto

ring

Välkommen in!

ringv8

ringv81

ring8

ringvägen 8

ringsov

ringgflick

ringbarn

ringg

ringgg

Ja det tar några timmar att färdigställa ett så stort hus men sååååå kul!!!

Den här veckan så ska jag kika på 2 nya möbleringsjobb, styla en 2:a på norrstrand och övrig tid är fylld till bredden med ”vanliga” homesylingkonsultationer så det blir en underbar vecka! Min serie med olika inredningsstilar fortsätter så kika gärna in igen!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 3…

Hej vacker!

Underbara sol! vi älskar dig! :-) När du kikar fram och bjuder oss på denna lyx att få njuta av lite gratis D vitamin och värmen, we love it!!!! Ja man blir på sååå bra humör!! Idag har jag städat och rensat lite, det känns skönt! Vi åt en sen lunch och lyxade till det med oxfilé, ångkokt broccoli och svamp och ostsås! mmmm smaskens! Förra veckan så hade jag förutom de löpande konsultationerna en intervju med sorry NWT men VF ville höra lite om homestyling och det ställer jag ju upp på såklart! Vidare så har vi möblerat/stylat en skitcool 2:a på herrhagen! Se nedan! :-)

Homestyling och mina olika inredningsstilar

Ja jag har ju just nu en liten serie för att visa på hur bred min förmåga att styla är och hur stort lager jag har = möjligheter för dig som kund! Det finns INGET hem som jag inte klarar av att styla!! Det jag inte har för den perfekta presentationen det köper jag!

Kolla in denna coola 2:a på herrhagen, bilderna har Win Win foto tagit :-)

herrhagsg

herrhagsg3

herrhagsga5

herrhags8

herrh7

herr8

herrhagsga6

Ja man skulle kunna säga att det är 50 shades of grey och vem gillar inte att sova i ett grått sobert hotell inspirerat sovrum?

herrehg

Fortsättning följer i denna serie av inredningsstilar jag kan erbjuda mina kunder! :-) Ha en underbar lördag och om du är nyfiken på mer så kika in en annan dag! Det kommer mera….

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 2…

Hej min fina bloggisvän!

Hur har du det idag? Solen skiner och då är livet alltid lite lättare tycker jag! Igår däremot var en riktig skitdag för mig! Jag möblerade/stylade en 2:a (som ni ska få se bilder på under veckan) och när vi packar in allt från kärran så är det någon som snor en kartong för oss!!! morr morr!! Jag var tvungen att handla nytt för att få jobbet snyggt!! ghaaa! å de måste ha varit så snabba! Sedan så blir vi påkörda bakifrån så det blir till att uppsöka doktorn idag för att kolla nacken! Dessa 2 saker + lite annat oflyt gjorde att vi blev försenade! :-( men som tur var så fotas det idag så det flyter på som det ska för kunden i alla fall!

Jag fortsätter min lilla serie med styling objekt som jag har gjort nyligen och som ligger ute till försäljning just nu. Detta för att visa vart min styrka ligger som inredare/stylist, en trygghet för dig som vill anlita mig är att jag har en oerhört stort lager så att jag alltid kan anpassa mig efter bostad och klientel vi vänder oss till. Det jag inte har för att göra möbleringen komplett det köper jag in eller hyr

Den bostad ni ska få se idag är en helt annan stil än den ni såg igår, Här tänkte jag vår, glass och godis :-) Det är Husman Hagberg som säljer denna och det är Win Win foto som tagit de fina bilderna.

Homestyling i olika stilar

strandvägen 9 1

strandvägen 9 3

strandvägen 9 4

strandvägen 2

strandv8

strandv5

strandv6

strandv7

Lite vårfärgen känns fräscht tillsammans med högblankt vitt, fräscha tavlor och godis ;-)

Idag blir det homestyling konsultationer och röntken av nacke på schemat!

Ha en härlig dag  och kika in i morgon så får du se ytterligare en inredningsstil jag presenterat inför försäljning!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar….

Godmorgon snygging!

Härligt att Du kikar in trots att det var längesedan vi sågs! Jag har funderat lite på hur mitt upplägg här på nwt skall vara när jag bloggar, ska jag fortsätta att korsblogga? tycker ni att det är kul när jag och Carin Coach korsbloggar? Ska jag skriva BARA om inredning? Eller ska jag även skriva om mig som person? Jag testade lite för några år sedan och då var det så att om jag skrev mer om mig och vad jag gör, äter, tränar osv så ökade mina läsarsiffror radikalt! Varför vet jag inte ens själv, tycker inte att jag är så spännande lixom :-/ men så var det då i alla fall! Ni får gärna lämna önskemål om vad ni vill att jag skall skriv om i en kommentar! Det är ju trots allt ni som läsare som ska bli nöjda och känna er glada av att läsa bloggar tycker jag!

Homestyling med olika stilar

Nåväl, jag kör på och bloggar lite som jag känner så får ni önska om ni vill! Men idag så tänkte jag börja med en liten serie som kommer att spridas i kommande blogginlägg. Ni kommer att få se bilder från olika inredningsjobb/möbleringsjobb inför försäljning som jag dels har ute nu men också på G. Jag har som ni som känner mig vet jobbat i mååånga år med inredning, jag gick min första utbildning för 23 år sedan och har alltid jobbat med någonting som har med färg och form att göra. Jag lever, andas och äter inredning det är mitt liv! Och i och med att jag har så lååång erfarenhet ;-) (gammal som gatan är jag, hehehe! ) så har jag också lärt mig att inreda i OLIKA stilar!! Inte bara en stil som man fångat upp från inredningstidningar just nu, eller bloggar utan jag ser det som en självklarhet att man måste behärska hela spektrat för att kunna leverera kvalité till kunderna. Jag ääälskar också alla stilar! även om jag inte har dem hemma hos mig! Men jag tror att om du inte har förmågan att tycka om olika former inom inredning att utrycka sig på så blir det svårt att jobba som inredare och stylist.

Och förutom inredningskunskap så är det viktigaste av allt när man jobbar som jag gör att:

man måste älska människor och nya kontakter :-)

 Just nu så har jag verkligen haft turen att göra flertalet olika uppdrag i helt olika stilar vilket är underbart kul!! Jag har möjlighet till det då mitt lager i dag är på 400kvm och består av allt från vit romantisk stil, industri, herrgårdsinspirerad, marin stil och många fler! Jag tänkte börja med att visa bilder (tagna av Diakrit) från en våning som ligger vid vattnet och då brukar det passa med marin stil. I denna våning så fanns de flesta av möblerna så här har jag dekorerat med kuddar,lampor, plädar, tavlor, mattor mm

redare1

redare4

redare2

redare3

redare6

redare5

Ja så här kan det se ut när jag inreder i marin stil! Å det ligger många GANT produkter här kan jag intyga! ;-)

Idag håller jag på och inreder en 2:a inför försäljning i en helt annan stil! följ mig nu de närmaste dagarna så kommer du att få se en massa bilder av olika stilar och vem vet? kanske hittar du något du gillar och kan applicera i ditt egna hem!

Ha en underbar dag mina inredningsvänner! <3

LOVE/U XOXO

Lite svar, ny fråga och Antik&Design….

Hej söta du!

Ja nu är det allt bra grått va? alla pratar om det, lider av det och drömmer sig bort. Det är knappt dagsljus alls och vi känner oss trötta! Grått! grått! grått! Ja och med det sagt så går jag idag direkt in på svaret på Frågan som Carin ställde till mig förra fredagen! Carin undrar hur jag bemöter det gråa? så här skrev Carin:

Fredagsfrågan till Lady Light!

Hej Sköning! Hur är läget? Jag läste i tidningen att det ska vara grått hela november – ha, ha – Vi har börjat få in snitsen på det nu. Idag är det min tur att ställa Fredagsfrågan till Underbara Ulrica Inreder och jag vet att hon är i Stockholm nu, så vi får se när hon har tid att svara. Vi två korsbloggar, som du kanske vet – vi ställer frågor till varandra på fredagarna. Om man ska koka ner våre verksamheter så är det lika på flera sätt. Båda två säljer vi känsla. Ulrica är Homestylist – jag hjälper mina kunder, företag, organisationer, medarbetare, privatpersoner, idrottsmän, idrottskvinnor, musiker, konstnärer, artister att hitta sin känsla. Oj, klockan är mycket och ikväll ska jag på Galej – så Frågan till dig Ulrica är helt enkelt:

Hur gör du för att möta det som är grå, gråare, gråast?

Mitt svar:

Ja vad ska man göra? Eller SKA man göra något alls? Jag brukar ofta säga till mina barn, min familj och mig själv. Lägg inte energi på det du inte kan förändra utan lägg den på något som du faktiskt kan göra  något åt, jag tror det är Dhali Lama som sagt något liknande någon gång och jag tycker det är så bra och det är nog det bästa sättet att hantera grå trista novemberdagar. Ignorera, prata inte om det prata om något positivt istället, försök att vända hjärnans tankar när den går mot det grå, tänk på något roligt, gör något roligt, var rolig :-) Inte alltid så lätt men det är du som styr  över din egen hjärna! glöm inte bort det! så mitt sätt att bemöta det grå är alltså att försöka ignorera det helt enkelt! inte släppa in det grå i mitt liv! leta istället efter ljuspunkter i livet på andra ställen än på himlen. :-)

Inredning med stil

Vill du inreda ditt hem med en personlig och elegant stil? Vill du mixa gammalt och nytt? då tycker jag att du ska göra ett besök hos min vän inredaren Ali på Antik och design i Molkom. Här är det som att gå runt och titta på skatter vart man än vänder sig. Åk hit och hitta den där speciella möbeln/dekorationen som lyfter hela ditt hem eller gå runt och insup atmosfären och ta med dig inspiration hem.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Och är inte även detta ett bra sätt att mota bort det grå så säg? Josef Frank på en härlig karmstol i guld! love it!

Min fråga till Carin:

Fina Carin! i mitt svar till dig så skriver jag om att försöka hitta något positivt att tänka på när det är grått men jag tänker också att vi kan genom att göra andra glada hjälpa oss själva att ta oss igenom en grå dag. De flesta människor vill bli bekräftade på ett eller annat vis, man vill gärna höra att man är bra eller duktig, fin osv.. Så borde vi inte hjälpa varandra genom att ge varandra lite mer komplimanger? Men hur gör man det då på bästa vis? många vågar inte ge komplimanger av ren rädsla för att bli feltolkade, kanske tror hon eller han att jag stöter på denne om jag säger att denne är fin tex?

Hur ger man en bra komplimang på bästa sätt Carin? Har du något bra tips?

Ja det var min fredagsfråga så här på söndagen :-)

Vill du läsa mer av Carin så kika in HÄR: eller HÄR:

Vill du läsa lite mer om vad jag gjort under veckan så klicka dig vidare HÄR

Ha en underbar söndag så ses vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Frågor och svar och fredagsmys på SCANDIC WINN…..

Heeej igen!

Herregud vad mycket jag har att berätta och visa! så mycket har hänt sedan jag sist bloggade! Det gick ju inte så bra att blogga på Gran Canaria då internet krånglade. du kan gå in på www.ulrica.askmorling.se så kan du se resultatet av det inredningsjobb vi gjorde där! Här på nwt så tar jag vid from igår och det blir givetvis svar och frågor. Carin Coach och jag korsbloggar ju sedan en tid tillbaka och tanken med det är att fläta ihop detta med att hjälpa andra människor både utvändigt och på intsidan. vi jobbar båda två med att hjälpa andra människor att utvecklas och komma framåt. vi ser det positiva och jobbar med det. Carin kan du följa på hennes blogg HÄR: Carin ställde en fråga till mig för en evighet sedan och jag kunde inte svara då men nu kör vi igen och det blir först svar på Carins fråga och sedan kommer min fråga till Carin :-) 2 flugor i en smäll! :-)

Här kommer först frågan från Carin:

Käraste Ulrica! Hur tror du att det är lättast att nå de som är skeptiska? 

Hur möter du de personer som avfärdar tjänsten, utan att veta vad de avfärdar?

och Du kan läsa hela Carins inlägg HÄR:

Mitt svar:

Att vara skeptisk är att inte veta, inte ha kunskap utan man vill och söker efter mer information, bara det i sig får mig att känna att det jag gör är intressant och värdefullt och jag anser det vara min uppgift att visa mig ödmjuk inför det. Självklart måste jag vara den då som med vänlig röst förklarar det jag vet, min erfarenhet osv Om man trots det avfärdar min tjänst så är det upp till mig att förstå att det kan vara många orsaker till att man säger nej. Om jag då hanterar situationen rätt så har jag ändå gjort ett gott intryck och ett avtryck som kanske genererar i en mognad för min tjänst senare i livet. Att behandla sina kunder med respekt oavsett vad det leder till det är A och O som entreprenör, det är i alla fall min erfarenhet och känsla.:-)

Min fråga till Carin:

Fina Carin, nu befinner du dig i Stockholm och njuter med din man och barn. vi är så lyckligt lottade att ha möjligheten att få njuta av vår familj både du och jag som vi gör. Nu är vi inne i november månad och december nalkas med en rasande fart! December och Julen.. Underbar tid, ljus i vart fönster, det bakas pepparkakor och lussebullar det kan man beskåda från var och varannan människa speciellt på FB Jag tänker…De som inte har det som på FB De som inte KAN baka med sina barn för de har inte råd eller det finns sjukdom i vägen tex

Hur kan vi som har möjlighet att leva upp till Facebooks lycklighetskrav tagga ner en aning och hur kan de som är mindre lyckligt lottade hitta glädjen och julkänslan. Jag pratar om balans vart möts vi? Hur hanterar vi julstressen från båda dessa sidor? blev jag krånglig nu? hoppas inte det…

Fredagsmys på SCANDIC WINN Karlstad

Igår tog vi in på SCANDIC WINN i Karlstad för ett riktigt MEGA fredagsmys med Leon :-) Nedan kommer en kavalkad med bilder! Vi tog in på deras nyrenoverade rum som Doos arkitekter har inrett! såååå najs! kolla in detta!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I tapeten hittar man motiv från Karlstad, coolt…. :-)
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Leon blev MYCKET glad över mottagandet när vi kom till rummet….choklad och frukt och bubbel på kylning! (bubbel gjorde mamma och pappa mycket glada ;-) )

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Man kan ha det sämre….

vi gick ner för att äta middag och där stod Anders Olsson kocken och flamberade så det stod härliga till

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

sååååå goood mat!! mmmmmums!!!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

vi åt och mådde bra

SONY DSC

SONY DSC

Och vi serverades av söta Hanna Persson

SONY DSC

När middagen var inmundigad så satte vi oss i pianobaren som varje fredag har livemusik, precis som på den gamla goda tiden på Sara Winn, du som är i min ålder vet jag vad jag pratar om och nu har de alltså tagit upp detta igen: Det är Tobias Granbacka som underhåller och han var mycket duktig!

SONY DSC

SONY DSC

Vi fick trevligt sällskap efter en stund, Linda-Mari med dotter och Jonas från Bam54 slöt upp med oss och Tindra tog genast över scenen och sjöng ”utan dina andetag” och jag kan lova att den tidigare ganska högljudda publiken tystade och bara gapade!! Tindra fyllde nyss 9 år jag säger: remeber that name!! :-)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det var ju fredag så barnen blev snart trötta så vi gick upp på rummet och efter någon minut somnade Leon, nöjd med kvällens fredagsmys..

SONY DSC

Leon älskar som de flesta av oss även hotellfrukostar och här på Scandic winn är den ekologisk vilket är något som gillas av oss

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det är inte svårt att äta LCHF, GI eller om man är överkänslig eller allergisk det finns något för alla

SONY DSC

Innan vi lämnade SCANDIC WINN så njöt vi in i det sista i deras relax

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Sedan var det dags att gå hem men varför inte fortsätta att mysa lite…

SONY DSC

Ja bullen var ju Leons då förståss! :-)

Nu mina vänner hoppas jag ni kikar in på Carins blogg för att kolla hennes svar på min fråga  och jag kan varmt rekommendera dig en natt på scandic winn bara för att njuta och komma bort lite! :-) Boka HÄR:

Vi ses snart igen och kika gärna in på www.ulrica.askmorling.se för att se lite inredning från Gran Canaria

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

Fredagsfrågor och svar en helt vanlig lördag på Gran Canaria….

Hej på er igen!

Long time no see! :-) befinner mig på Gran Canaria nu under oktober månad för att försöka etablera vår inredningstjänst här!

Tyvärr så har tekniken krånglat för oss första veckan men nu så! :-)

Vi har det underbart bra här, bor i San Augustin på samma ställe som sällskapsresan spelades in om ni minns?

SONY DSC

Här är utsikten från vår uteplats :-) inget synd om oss om jag säger så!

Det är mycket svenskar här och det verkar som om det inte finns några inredare just här.

Har redan fått mycket bra kontakter förutom Fastighetsbyrån som jag hade möte med när vi var  här och rekade i April och vi ska träffas igen nästa vecka!

SONY DSC

Det är otroligt många svenskar som flyttat hit och startat sin verksamhet här och vi får mycket bra information om hur vi skall gå till väga osv..

SONY DSC

Tanken för vår del är att jobba här när det är lugnare i Sverige alltså oktober/november typ… Leon är med och han börjar svenska skolan på tisdag.

SONY DSC

Ja det blir några spännande veckor så håll tummarna för att jag får in lite jobb nu!

Fredagsfrågor och svar på en och samma gång! ;-)

Ja, det blir ju inte lika konsekvent med svar och frågor men vi kör som sist allt på en och samma gång!

Vi börjar med Carins fråga till mig förra fredagen:

Du kan läsa hela Carins inlägg HÄR: om du vill! :-)

frågan löd så här: Hur ska vi bemöta mörkret? Vad går att göra med ljus/belysning, färgval och annat?

Svaret till fina Carin: Det blir ju jätteskojig fråga till mig eftersom jag just nu befinner mig i sommarvärme igen :-) hihi!

Men om man sitter hemma i regnet en mörk oktoberkväll och funderar på lite inredning och vill pigga upp sig själv

så tycker jag att man ska se över sin belysning i varje rum!

Man behöver mer punktbelysning än vad man tror för att inreda med ljus. fönsterlampor, läslampor, dekorationslampor, tavelbelysning mm

Takbelysningen tycker jag är bra om den går att dimma.

Vi behöver ju ljuset men på kvällen efter jobbet så är det nog mysbelysning som lugnar och piggar upp oss.

Lägg sedan till levande ljus och jag vill understryka tänd så många ljus du har råd med :-)

och doftljus!! mmmm vanilj, kakdoft, lavendel som sprider ett lugn över bostaden.

När det gäller inredningen så gillar jag lite murrigare färger men om man är beroende av ljuset

så häng gardinerna så långt ut på väggen som möjligt för att släppa in så mycket ljus som möjligt!

Och en sak till:ät D-vitamin :-) och se till att få lite solljus på en under dagen! ;-)

Fredagsfrågan till Carin kommer här en varm lördag på kanarieöarna!

Finaste Carin! Jag vet ju att du är förkyld nu stackare! :-( och det är ju en av ”plågorna” under hösten tyvärr! atjooo!! Jag har även hört att det är kallt och regningt/blåsigt? eller kanske bättre nu får vi hoppas! Oktober månad tycker jag själv är fin i Sverige innan löven faller av och vi får njuta av ett färgsprak utan dess like! Jag själv har inget problem med höstdepp men jag… hur ska man säga ogillar november!! en ganska onödig månad om du frågar mig! ;-)

Och frågan : Om man tänker sig att man är en företagsledare på ett stort företag så kan man ju anta att det finns personal som faktiskt får höstdepp och känner sig nere! Jag rekommenderar givetvis att man anlitar dig för att få arbetsplatsen att fungera positivt och effektivt årets alla  månader och jag tänkte du kunde förklara för mig och alla chefer där ute hur viktigt det är att man ser över och hanterar sin personal på rätt sätt så att man får en ännu mer lönsam verksamhet med personal som går glada till och från jobbet och med en känsla av att vara behövd och att man fyller en viktig funktion… kanske man kan ”mota Olle i grind” när det gäller höstdeppig personal :-) Hoppas jag inte krånglade till frågan för mycket! :-)

Carin och alla som läser ha det gott nu!

SONY DSC

Nu ska jag gå till poolen! :-)

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

Bloggat på nwt.se.
Slomtider? 25 Apr
Desktop