Ulrica inreder

Homestyling med olika stilar del 5

Hej där snygging!

Hur har du det idag? våren är ju här men det innebär ju inte att alla älskar den! Vi har pollen som kan vara jobbigt, vårdepressioner, kanske har det hänt något tråkigt i ens liv tidigare på våren som gör den jobbig! Jag själv älskar våren! Jag liksom vaknar till liv igen! Massor av nya idéer och planer poppar upp och jag har mycket lättare på våren att hugga tag i saker – men som sagt ALLA älskar inte våren! Vi får stötta dem som har det jobbigt eller behöver extra pepp nu! Kanske överaska någon med en bukett blommor! ja vad vet jag men vi kan vara uppmärksamma på vår omgivning, känna av hur läget är med de vi har runt oss! :-)

För min del så brukar jag ha grymt mycket att göra denna tid och så även nu vilket ju matchar bra med mitt positiva tillstånd. Denna vecka så har jag fullt med konsultationer och i morgon påbörjar jag veckans möblering/stylinguppdrag som skall färdigställas inför foto på Torsdag! Det är en 2:a på norrstrand och på tal om lite olika stilar så blir även denna lite olik de andra som jag har ute nu!

Homestyling i olika stilar

Just nu så har vi alltså 5 hem stylade av oss från vårt lager ute och det är så det brukar se ut mellan 5-10 bostäder samtidigt. Det kräver givetvis sin planering och jag lägger ner mycket tid på varje bostad så att just den ska få den bästa presentationen. Vi vill skapa en posistiv känsla som får spekulanterna att bli inspirerade och känna att här vill jag bo. Idag ska jag visa er en 2:a som jag stylat!

Foto: Husfoto

148314_05H

148314_24H

148314_10H

148314_08H

148314_17H

148314_29H

Den här lägenheten såldes tom innan visningen! Jättekul!

Om några dagar så ska jag visa er bilder från lägenheten vi stylar denna veckan, i en helt annan stil!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 4

Men godmorgon!

Har din helg varit bra? Det hoppas jag! På facebook så vimlar det av härliga vårbilder! folk grillar, joggar i solen, picknic ja precis så där härligt som det ska vara på våren! Min helg har varit mycket städa och rensa, vi håller på å går igenom skåp lådor och ser över vad vi inte behöver, aldrig använder och j-klarns vad skräp vi har hemma, vi slänger säck på säck….Men det är så härligt när det är borta! Igår så bestämde Leon och jag oss i alla falla för att göra en liten utflykt så jag gick och han körde på sparkcykeln till en skateramp vid älven där man även kan grilla! Tyvärr så var grillen upptagen av ett gäng ungdomar men vi fick dela grillen en stund med dem! det var snällt (Leon tyckte att det var lite pinsamt dock) Trots solen så blev det lite kallt så vi gick hem efter att Leon fått köpa sig en glass!

Homestyling i en annan stil

Vart får du alla möbler ifrån? undrar de flesta som jag möblerar åt folk inför försäljning! Jo jag har ett STOOOORT lager som jag har byggt upp sedan 2009, vi köper nytt och byter ut hela tiden för att vi ska kunna motsvara marknadens förväntningar. Det jag ska visa er idag är ett stort underart hus som jag fick förtroendet att styla, mycket vitt men också mycket färg och designprylar…

Foton från Husfoto

ring

Välkommen in!

ringv8

ringv81

ring8

ringvägen 8

ringsov

ringgflick

ringbarn

ringg

ringgg

Ja det tar några timmar att färdigställa ett så stort hus men sååååå kul!!!

Den här veckan så ska jag kika på 2 nya möbleringsjobb, styla en 2:a på norrstrand och övrig tid är fylld till bredden med ”vanliga” homesylingkonsultationer så det blir en underbar vecka! Min serie med olika inredningsstilar fortsätter så kika gärna in igen!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 3…

Hej vacker!

Underbara sol! vi älskar dig! :-) När du kikar fram och bjuder oss på denna lyx att få njuta av lite gratis D vitamin och värmen, we love it!!!! Ja man blir på sååå bra humör!! Idag har jag städat och rensat lite, det känns skönt! Vi åt en sen lunch och lyxade till det med oxfilé, ångkokt broccoli och svamp och ostsås! mmmm smaskens! Förra veckan så hade jag förutom de löpande konsultationerna en intervju med sorry NWT men VF ville höra lite om homestyling och det ställer jag ju upp på såklart! Vidare så har vi möblerat/stylat en skitcool 2:a på herrhagen! Se nedan! :-)

Homestyling och mina olika inredningsstilar

Ja jag har ju just nu en liten serie för att visa på hur bred min förmåga att styla är och hur stort lager jag har = möjligheter för dig som kund! Det finns INGET hem som jag inte klarar av att styla!! Det jag inte har för den perfekta presentationen det köper jag!

Kolla in denna coola 2:a på herrhagen, bilderna har Win Win foto tagit :-)

herrhagsg

herrhagsg3

herrhagsga5

herrhags8

herrh7

herr8

herrhagsga6

Ja man skulle kunna säga att det är 50 shades of grey och vem gillar inte att sova i ett grått sobert hotell inspirerat sovrum?

herrehg

Fortsättning följer i denna serie av inredningsstilar jag kan erbjuda mina kunder! :-) Ha en underbar lördag och om du är nyfiken på mer så kika in en annan dag! Det kommer mera….

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar del 2…

Hej min fina bloggisvän!

Hur har du det idag? Solen skiner och då är livet alltid lite lättare tycker jag! Igår däremot var en riktig skitdag för mig! Jag möblerade/stylade en 2:a (som ni ska få se bilder på under veckan) och när vi packar in allt från kärran så är det någon som snor en kartong för oss!!! morr morr!! Jag var tvungen att handla nytt för att få jobbet snyggt!! ghaaa! å de måste ha varit så snabba! Sedan så blir vi påkörda bakifrån så det blir till att uppsöka doktorn idag för att kolla nacken! Dessa 2 saker + lite annat oflyt gjorde att vi blev försenade! :-( men som tur var så fotas det idag så det flyter på som det ska för kunden i alla fall!

Jag fortsätter min lilla serie med styling objekt som jag har gjort nyligen och som ligger ute till försäljning just nu. Detta för att visa vart min styrka ligger som inredare/stylist, en trygghet för dig som vill anlita mig är att jag har en oerhört stort lager så att jag alltid kan anpassa mig efter bostad och klientel vi vänder oss till. Det jag inte har för att göra möbleringen komplett det köper jag in eller hyr

Den bostad ni ska få se idag är en helt annan stil än den ni såg igår, Här tänkte jag vår, glass och godis :-) Det är Husman Hagberg som säljer denna och det är Win Win foto som tagit de fina bilderna.

Homestyling i olika stilar

strandvägen 9 1

strandvägen 9 3

strandvägen 9 4

strandvägen 2

strandv8

strandv5

strandv6

strandv7

Lite vårfärgen känns fräscht tillsammans med högblankt vitt, fräscha tavlor och godis ;-)

Idag blir det homestyling konsultationer och röntken av nacke på schemat!

Ha en härlig dag  och kika in i morgon så får du se ytterligare en inredningsstil jag presenterat inför försäljning!

LOVE/U XOXO

Homestyling med olika stilar….

Godmorgon snygging!

Härligt att Du kikar in trots att det var längesedan vi sågs! Jag har funderat lite på hur mitt upplägg här på nwt skall vara när jag bloggar, ska jag fortsätta att korsblogga? tycker ni att det är kul när jag och Carin Coach korsbloggar? Ska jag skriva BARA om inredning? Eller ska jag även skriva om mig som person? Jag testade lite för några år sedan och då var det så att om jag skrev mer om mig och vad jag gör, äter, tränar osv så ökade mina läsarsiffror radikalt! Varför vet jag inte ens själv, tycker inte att jag är så spännande lixom :-/ men så var det då i alla fall! Ni får gärna lämna önskemål om vad ni vill att jag skall skriv om i en kommentar! Det är ju trots allt ni som läsare som ska bli nöjda och känna er glada av att läsa bloggar tycker jag!

Homestyling med olika stilar

Nåväl, jag kör på och bloggar lite som jag känner så får ni önska om ni vill! Men idag så tänkte jag börja med en liten serie som kommer att spridas i kommande blogginlägg. Ni kommer att få se bilder från olika inredningsjobb/möbleringsjobb inför försäljning som jag dels har ute nu men också på G. Jag har som ni som känner mig vet jobbat i mååånga år med inredning, jag gick min första utbildning för 23 år sedan och har alltid jobbat med någonting som har med färg och form att göra. Jag lever, andas och äter inredning det är mitt liv! Och i och med att jag har så lååång erfarenhet ;-) (gammal som gatan är jag, hehehe! ) så har jag också lärt mig att inreda i OLIKA stilar!! Inte bara en stil som man fångat upp från inredningstidningar just nu, eller bloggar utan jag ser det som en självklarhet att man måste behärska hela spektrat för att kunna leverera kvalité till kunderna. Jag ääälskar också alla stilar! även om jag inte har dem hemma hos mig! Men jag tror att om du inte har förmågan att tycka om olika former inom inredning att utrycka sig på så blir det svårt att jobba som inredare och stylist.

Och förutom inredningskunskap så är det viktigaste av allt när man jobbar som jag gör att:

man måste älska människor och nya kontakter :-)

 Just nu så har jag verkligen haft turen att göra flertalet olika uppdrag i helt olika stilar vilket är underbart kul!! Jag har möjlighet till det då mitt lager i dag är på 400kvm och består av allt från vit romantisk stil, industri, herrgårdsinspirerad, marin stil och många fler! Jag tänkte börja med att visa bilder (tagna av Diakrit) från en våning som ligger vid vattnet och då brukar det passa med marin stil. I denna våning så fanns de flesta av möblerna så här har jag dekorerat med kuddar,lampor, plädar, tavlor, mattor mm

redare1

redare4

redare2

redare3

redare6

redare5

Ja så här kan det se ut när jag inreder i marin stil! Å det ligger många GANT produkter här kan jag intyga! ;-)

Idag håller jag på och inreder en 2:a inför försäljning i en helt annan stil! följ mig nu de närmaste dagarna så kommer du att få se en massa bilder av olika stilar och vem vet? kanske hittar du något du gillar och kan applicera i ditt egna hem!

Ha en underbar dag mina inredningsvänner! <3

LOVE/U XOXO

Lite svar, ny fråga och Antik&Design….

Hej söta du!

Ja nu är det allt bra grått va? alla pratar om det, lider av det och drömmer sig bort. Det är knappt dagsljus alls och vi känner oss trötta! Grått! grått! grått! Ja och med det sagt så går jag idag direkt in på svaret på Frågan som Carin ställde till mig förra fredagen! Carin undrar hur jag bemöter det gråa? så här skrev Carin:

Fredagsfrågan till Lady Light!

Hej Sköning! Hur är läget? Jag läste i tidningen att det ska vara grått hela november – ha, ha – Vi har börjat få in snitsen på det nu. Idag är det min tur att ställa Fredagsfrågan till Underbara Ulrica Inreder och jag vet att hon är i Stockholm nu, så vi får se när hon har tid att svara. Vi två korsbloggar, som du kanske vet – vi ställer frågor till varandra på fredagarna. Om man ska koka ner våre verksamheter så är det lika på flera sätt. Båda två säljer vi känsla. Ulrica är Homestylist – jag hjälper mina kunder, företag, organisationer, medarbetare, privatpersoner, idrottsmän, idrottskvinnor, musiker, konstnärer, artister att hitta sin känsla. Oj, klockan är mycket och ikväll ska jag på Galej – så Frågan till dig Ulrica är helt enkelt:

Hur gör du för att möta det som är grå, gråare, gråast?

Mitt svar:

Ja vad ska man göra? Eller SKA man göra något alls? Jag brukar ofta säga till mina barn, min familj och mig själv. Lägg inte energi på det du inte kan förändra utan lägg den på något som du faktiskt kan göra  något åt, jag tror det är Dhali Lama som sagt något liknande någon gång och jag tycker det är så bra och det är nog det bästa sättet att hantera grå trista novemberdagar. Ignorera, prata inte om det prata om något positivt istället, försök att vända hjärnans tankar när den går mot det grå, tänk på något roligt, gör något roligt, var rolig :-) Inte alltid så lätt men det är du som styr  över din egen hjärna! glöm inte bort det! så mitt sätt att bemöta det grå är alltså att försöka ignorera det helt enkelt! inte släppa in det grå i mitt liv! leta istället efter ljuspunkter i livet på andra ställen än på himlen. :-)

Inredning med stil

Vill du inreda ditt hem med en personlig och elegant stil? Vill du mixa gammalt och nytt? då tycker jag att du ska göra ett besök hos min vän inredaren Ali på Antik och design i Molkom. Här är det som att gå runt och titta på skatter vart man än vänder sig. Åk hit och hitta den där speciella möbeln/dekorationen som lyfter hela ditt hem eller gå runt och insup atmosfären och ta med dig inspiration hem.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Och är inte även detta ett bra sätt att mota bort det grå så säg? Josef Frank på en härlig karmstol i guld! love it!

Min fråga till Carin:

Fina Carin! i mitt svar till dig så skriver jag om att försöka hitta något positivt att tänka på när det är grått men jag tänker också att vi kan genom att göra andra glada hjälpa oss själva att ta oss igenom en grå dag. De flesta människor vill bli bekräftade på ett eller annat vis, man vill gärna höra att man är bra eller duktig, fin osv.. Så borde vi inte hjälpa varandra genom att ge varandra lite mer komplimanger? Men hur gör man det då på bästa vis? många vågar inte ge komplimanger av ren rädsla för att bli feltolkade, kanske tror hon eller han att jag stöter på denne om jag säger att denne är fin tex?

Hur ger man en bra komplimang på bästa sätt Carin? Har du något bra tips?

Ja det var min fredagsfråga så här på söndagen :-)

Vill du läsa mer av Carin så kika in HÄR: eller HÄR:

Vill du läsa lite mer om vad jag gjort under veckan så klicka dig vidare HÄR

Ha en underbar söndag så ses vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Frågor och svar och fredagsmys på SCANDIC WINN…..

Heeej igen!

Herregud vad mycket jag har att berätta och visa! så mycket har hänt sedan jag sist bloggade! Det gick ju inte så bra att blogga på Gran Canaria då internet krånglade. du kan gå in på www.ulrica.askmorling.se så kan du se resultatet av det inredningsjobb vi gjorde där! Här på nwt så tar jag vid from igår och det blir givetvis svar och frågor. Carin Coach och jag korsbloggar ju sedan en tid tillbaka och tanken med det är att fläta ihop detta med att hjälpa andra människor både utvändigt och på intsidan. vi jobbar båda två med att hjälpa andra människor att utvecklas och komma framåt. vi ser det positiva och jobbar med det. Carin kan du följa på hennes blogg HÄR: Carin ställde en fråga till mig för en evighet sedan och jag kunde inte svara då men nu kör vi igen och det blir först svar på Carins fråga och sedan kommer min fråga till Carin :-) 2 flugor i en smäll! :-)

Här kommer först frågan från Carin:

Käraste Ulrica! Hur tror du att det är lättast att nå de som är skeptiska? 

Hur möter du de personer som avfärdar tjänsten, utan att veta vad de avfärdar?

och Du kan läsa hela Carins inlägg HÄR:

Mitt svar:

Att vara skeptisk är att inte veta, inte ha kunskap utan man vill och söker efter mer information, bara det i sig får mig att känna att det jag gör är intressant och värdefullt och jag anser det vara min uppgift att visa mig ödmjuk inför det. Självklart måste jag vara den då som med vänlig röst förklarar det jag vet, min erfarenhet osv Om man trots det avfärdar min tjänst så är det upp till mig att förstå att det kan vara många orsaker till att man säger nej. Om jag då hanterar situationen rätt så har jag ändå gjort ett gott intryck och ett avtryck som kanske genererar i en mognad för min tjänst senare i livet. Att behandla sina kunder med respekt oavsett vad det leder till det är A och O som entreprenör, det är i alla fall min erfarenhet och känsla.:-)

Min fråga till Carin:

Fina Carin, nu befinner du dig i Stockholm och njuter med din man och barn. vi är så lyckligt lottade att ha möjligheten att få njuta av vår familj både du och jag som vi gör. Nu är vi inne i november månad och december nalkas med en rasande fart! December och Julen.. Underbar tid, ljus i vart fönster, det bakas pepparkakor och lussebullar det kan man beskåda från var och varannan människa speciellt på FB Jag tänker…De som inte har det som på FB De som inte KAN baka med sina barn för de har inte råd eller det finns sjukdom i vägen tex

Hur kan vi som har möjlighet att leva upp till Facebooks lycklighetskrav tagga ner en aning och hur kan de som är mindre lyckligt lottade hitta glädjen och julkänslan. Jag pratar om balans vart möts vi? Hur hanterar vi julstressen från båda dessa sidor? blev jag krånglig nu? hoppas inte det…

Fredagsmys på SCANDIC WINN Karlstad

Igår tog vi in på SCANDIC WINN i Karlstad för ett riktigt MEGA fredagsmys med Leon :-) Nedan kommer en kavalkad med bilder! Vi tog in på deras nyrenoverade rum som Doos arkitekter har inrett! såååå najs! kolla in detta!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I tapeten hittar man motiv från Karlstad, coolt…. :-)
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Leon blev MYCKET glad över mottagandet när vi kom till rummet….choklad och frukt och bubbel på kylning! (bubbel gjorde mamma och pappa mycket glada ;-) )

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Man kan ha det sämre….

vi gick ner för att äta middag och där stod Anders Olsson kocken och flamberade så det stod härliga till

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

sååååå goood mat!! mmmmmums!!!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

vi åt och mådde bra

SONY DSC

SONY DSC

Och vi serverades av söta Hanna Persson

SONY DSC

När middagen var inmundigad så satte vi oss i pianobaren som varje fredag har livemusik, precis som på den gamla goda tiden på Sara Winn, du som är i min ålder vet jag vad jag pratar om och nu har de alltså tagit upp detta igen: Det är Tobias Granbacka som underhåller och han var mycket duktig!

SONY DSC

SONY DSC

Vi fick trevligt sällskap efter en stund, Linda-Mari med dotter och Jonas från Bam54 slöt upp med oss och Tindra tog genast över scenen och sjöng ”utan dina andetag” och jag kan lova att den tidigare ganska högljudda publiken tystade och bara gapade!! Tindra fyllde nyss 9 år jag säger: remeber that name!! :-)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det var ju fredag så barnen blev snart trötta så vi gick upp på rummet och efter någon minut somnade Leon, nöjd med kvällens fredagsmys..

SONY DSC

Leon älskar som de flesta av oss även hotellfrukostar och här på Scandic winn är den ekologisk vilket är något som gillas av oss

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det är inte svårt att äta LCHF, GI eller om man är överkänslig eller allergisk det finns något för alla

SONY DSC

Innan vi lämnade SCANDIC WINN så njöt vi in i det sista i deras relax

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Sedan var det dags att gå hem men varför inte fortsätta att mysa lite…

SONY DSC

Ja bullen var ju Leons då förståss! :-)

Nu mina vänner hoppas jag ni kikar in på Carins blogg för att kolla hennes svar på min fråga  och jag kan varmt rekommendera dig en natt på scandic winn bara för att njuta och komma bort lite! :-) Boka HÄR:

Vi ses snart igen och kika gärna in på www.ulrica.askmorling.se för att se lite inredning från Gran Canaria

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

Fredagsfrågor och svar en helt vanlig lördag på Gran Canaria….

Hej på er igen!

Long time no see! :-) befinner mig på Gran Canaria nu under oktober månad för att försöka etablera vår inredningstjänst här!

Tyvärr så har tekniken krånglat för oss första veckan men nu så! :-)

Vi har det underbart bra här, bor i San Augustin på samma ställe som sällskapsresan spelades in om ni minns?

SONY DSC

Här är utsikten från vår uteplats :-) inget synd om oss om jag säger så!

Det är mycket svenskar här och det verkar som om det inte finns några inredare just här.

Har redan fått mycket bra kontakter förutom Fastighetsbyrån som jag hade möte med när vi var  här och rekade i April och vi ska träffas igen nästa vecka!

SONY DSC

Det är otroligt många svenskar som flyttat hit och startat sin verksamhet här och vi får mycket bra information om hur vi skall gå till väga osv..

SONY DSC

Tanken för vår del är att jobba här när det är lugnare i Sverige alltså oktober/november typ… Leon är med och han börjar svenska skolan på tisdag.

SONY DSC

Ja det blir några spännande veckor så håll tummarna för att jag får in lite jobb nu!

Fredagsfrågor och svar på en och samma gång! ;-)

Ja, det blir ju inte lika konsekvent med svar och frågor men vi kör som sist allt på en och samma gång!

Vi börjar med Carins fråga till mig förra fredagen:

Du kan läsa hela Carins inlägg HÄR: om du vill! :-)

frågan löd så här: Hur ska vi bemöta mörkret? Vad går att göra med ljus/belysning, färgval och annat?

Svaret till fina Carin: Det blir ju jätteskojig fråga till mig eftersom jag just nu befinner mig i sommarvärme igen :-) hihi!

Men om man sitter hemma i regnet en mörk oktoberkväll och funderar på lite inredning och vill pigga upp sig själv

så tycker jag att man ska se över sin belysning i varje rum!

Man behöver mer punktbelysning än vad man tror för att inreda med ljus. fönsterlampor, läslampor, dekorationslampor, tavelbelysning mm

Takbelysningen tycker jag är bra om den går att dimma.

Vi behöver ju ljuset men på kvällen efter jobbet så är det nog mysbelysning som lugnar och piggar upp oss.

Lägg sedan till levande ljus och jag vill understryka tänd så många ljus du har råd med :-)

och doftljus!! mmmm vanilj, kakdoft, lavendel som sprider ett lugn över bostaden.

När det gäller inredningen så gillar jag lite murrigare färger men om man är beroende av ljuset

så häng gardinerna så långt ut på väggen som möjligt för att släppa in så mycket ljus som möjligt!

Och en sak till:ät D-vitamin :-) och se till att få lite solljus på en under dagen! ;-)

Fredagsfrågan till Carin kommer här en varm lördag på kanarieöarna!

Finaste Carin! Jag vet ju att du är förkyld nu stackare! :-( och det är ju en av ”plågorna” under hösten tyvärr! atjooo!! Jag har även hört att det är kallt och regningt/blåsigt? eller kanske bättre nu får vi hoppas! Oktober månad tycker jag själv är fin i Sverige innan löven faller av och vi får njuta av ett färgsprak utan dess like! Jag själv har inget problem med höstdepp men jag… hur ska man säga ogillar november!! en ganska onödig månad om du frågar mig! ;-)

Och frågan : Om man tänker sig att man är en företagsledare på ett stort företag så kan man ju anta att det finns personal som faktiskt får höstdepp och känner sig nere! Jag rekommenderar givetvis att man anlitar dig för att få arbetsplatsen att fungera positivt och effektivt årets alla  månader och jag tänkte du kunde förklara för mig och alla chefer där ute hur viktigt det är att man ser över och hanterar sin personal på rätt sätt så att man får en ännu mer lönsam verksamhet med personal som går glada till och från jobbet och med en känsla av att vara behövd och att man fyller en viktig funktion… kanske man kan ”mota Olle i grind” när det gäller höstdeppig personal :-) Hoppas jag inte krånglade till frågan för mycket! :-)

Carin och alla som läser ha det gott nu!

SONY DSC

Nu ska jag gå till poolen! :-)

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

Är det fredag hela tiden? här kommer fredagssvar och ny fråga!

Hej sköning!

Tålamod är en fiskares bästa vän! sa Lotta på bråkmakaregatans pappa :-) Och jag får väl tvista om den lite och säga: tålamod är mina bloggläsares bästa vän! ;-) So sorry! för att det inte blev något bloggande förr helgen! Just nu så går all min tid åt till möblering/inredning av hus och lägenheter som skall säljas, konsultationer och inredningsjobb! Eftersom jag snart åker till Kanarieöarna och jobbar så är det GALET mycket som måste fixas innan! Men håll ut! När jag väl åkt så kommer jag att ha ett lite lugnare tempo och jag kommer att blogga från kanarieöarna såklart!

Om du vill kika lite på några av jobben som jag gjort så kan du klicka dig vidare på länkarna nedan! Det är ett såååå mysigt hus på Gruvgången 50 som vi har inrett i lantlig stil där en del av säljarens möbler är kvar. Det är Torbjörn på Skandiamäklarna som säljer denna fina villa:

http://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMVilla/images/49A30S2CLFPC3M4B

Tyvärr är det något galet med min dator (morr!) så jag får inte upp nya bilder men klicka om du är nyfiken och anmäl dig till visningen om du letar ett charmigt hus! Visningen är i morgon! :-) vidare så har jag stylat delar av en toppvåning på musigatan, där är det visning på söndag och det är Jonas Björk på Fastighetsbyrån som säljer denna granna våning! klicka på länken och anmäl dig på visningen!

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?source=Hemnet&ObjektGID=OBJ5110_1363710500

Fredags svar och fredagsfråga på en och samma dag!

Ja men vad ska jag säga! wow! hur är det möjligt att det är fredag igen!!?? I dessa tider när jag har jobb nästan varje minut på dygnet så får jag idag helt enkelt slå ihop mitt svar till Carin och baka in en ny fråga till henne! :-) fredag! fredag! frågor och svar som är till för oss två för att vi tycker att det är roligt men också för er kära läsare som kanske snappar upp något kul som du kan ta till dig i din vardag! :-)

Vi börjar med Frågan från Carin och det inlägget kan du läsa i sin helhet genom att klicka på länken:

http://bloggar.nwt.se/carincoach/2014/09/19/nu-blommmar-det-redan-fredagsfragan/

Frågan från vackra Carin:

Kära Ulrica!

Vilken roll tycker du att böcker spelar i ett hem?

Svaret:

I en bok ligger det kunskap av något slag, det kan vara fakta, det kan vara information, det kan vara spännande handling eller rolig. Kunskapen kan ligga både hos den som skrev boken men också föras över till den som läser. Bilder inspirerar och skapar känsla. En bok är därför ett skafferi av kunskap och man kan välja olika typer av kunskap och inspiration. En bok är också något man bör högakta och respektera eller framförallt författaren som lagt ner själ och hjärta + en massa timmar för att skriva en bok som underhåller just dig! så böcker tycker jag är allmänt kul! oj nu blev det en massa babbel! hehehe! men viktigt att belysa tycker jag! nu så här kommer det ett inredningssvar också: Om man tar med sig det jag skrev ovan och lägger till det faktum att en bok oftast är vacker också! att inreda med böcker skapar en härligt ombonad atmosfär! Hemma hos mig finns det massor av böcker av olika slag och som fyller olika slags funktioner: I köket tex där har jag proppat med kokböcker, inte för att jag följer recept särskilt ofta men jag sitter ofta och bläddrar, tittar på bilder och plockar lite här och där när jag lagar mat. I vardagsrummet så har jag bokskåp med allt från romaner till faktaböcker och framme på soffbord och bord mm så ligger min samling av inredningsböcker!!! åååå vad jag älskar att bläddra i dem och njuta av allt vackert och inspireras, har en del utbildningsböcker också som jag läser i just det syftet. Vidare så har jag en drös med riktigt gamla böcker som jag bara har för att de pryder sin plats! Så Carin min fina vän! BÖCKER!! är fantastiskt! och viktigt tycker jag i ett hem! För er som inte vet så är Carin på bokmässa och presenterar sina 3 böcker som hon skrivit och dessa böcker tycker jag att du ska beställa om du vill utvecklas som människa!

Du kan beställa Carins böcker HÄR:

Även jag har skrivit en bok och det är en instruktionsbok för dig som vill lära dig homestyling, boken innehåller även en ljudbok och en instruktionsfilm så toppenbra om man vill lära sig grunderna och styla själv! Min bok kan du köpa HÄR:

Boken framsida liten[2]


1901546_10152225766026738_1788908737_n IMG_3637

20130313-101829.jpg

Å här kommer det en ny fråga från mig till Carin:

När du skriver dina böcker så vet du ju om att man måste fånga intresset hos läsaren direkt!och det gör du så bra! :-) Men detta kan ju vara viktigt även i andra sammanhang, många människor kan ha svårigheter i sociala sammanhang, svårt att ta kontakt med nya människor osv

Hur skulle du råda någon som vill utveckla förmågan att fånga en annan människas intresse?


IMG_2991

Nu ni! har jag superbråttom! måste hoppa i både kläder och ett ansikte!! hehehe!

Ha en underbar fredag!

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

 

Slam the door och Fredagsfrågan så här på lördagförmiddag…

Hej fina du!

Idag skiner sola i karlsta ikapp med sig själv vill jag lova! hääärligt! Idag ska jag röja lite här hemma innan vi väntar besök från Örebro + en till av bandmedlemmarna från Slam the door. De ska repa i em/kväll och jag ska innan det  bjuda på en nyttig och förhoppningsvis god lunch! Det finns 2 låtar att lyssna på om du vill det och snart så kommer deras första musikvideo! Det är så bra musik om man gillar den genren :-)

SONY DSC

Jonas på trummor längst fram, Micke gitarr, munspel och sång och Håkan leadsinger och just nu även basist :-)

Veckan som gått

Mycket jobb! mer än vanligt vilket jag är så tacksam över! fler nya inredningsjobb som droppat in och jag jobbar nu med Swedbank, jättekul! Har haft massor av konsultationer, nya bokningar och givetvis huset, det härliga huset som vi stylar/inreder inför försäljning! WOW! jag har så kul! Bilder på huset kommer nästa vecka! förutom inredning och homestaging och musik så har jag även 2 andra projekt som jag jobbar med men de är i dagsläget hemliga! ;-)

Fredagsfrågan som blev en lördagsfråga, igen…

Ja, som ni kanske har märkt så korsbloggar jag och Carin Coach varje helg! det är toppen roligt och spännande tycker vi i alla fall! Och idag (igår ;-) ) så är det min tur att ställa en klurig fråga till Carin. Och jag börjar så här: Jag följer några bloggar som drivs av framgångsrika kvinnor, de är snygga och smarta och jag blir inspirerad av att läsa. Man får tips och idéer och jag är själv alltid intresserad av att prova nya saker och att utvecklas! Men solen har en baksida :-( Dessa kvinnor blir ofta utsatta för sk nättroll som ger elaka kommentarer mm och vi andra som läser som inte är lagda åt det hållet ser ju klart och tydligt att det ofta handlar om avundsjuka den kända svenska avundsjukan!! JANTELAGEN!!! finns det något mer osexigt? Carin jag vet ju att du skrivit hela 3 böcker på kort tid!! (vem mer än du lyckas med det!! :-) ) och att ett ämne som berörs är just JANTELAGEN så jag anser att du är expert på detta! Så min fråga från  mig och säkert alla andra som utsätts för denna ”lag” är idag kort och gått: Hur bemöter man jantelagen på bästa sätt?

Nu måste jag börja röja!! läs Carins svar HÄR:

Vill ni läsa mer om mig så klicka in på min andra blogg HÄR:

Nu önskar jag dig en riktigt härlig vecka! Puss så länge och glöm inte att rösta i mogon!

IMG_0990

 

LOVE/U XOXO

Bloggat på nwt.se.
Moments 31 Mar
Öken … 29 Mar
Desktop