Anders Tallgren

1 maj och Lilla valrörelsen

Nu stiger valtemperaturen i takt med vårens ankomst. Nästa vecka är det traditionsenligt 1 majfirande runtom i Värmland och Sverige. Årets paroll är Tillsammans för trygghet. I Karlstad har vi en stark uppställning med lokal prägel.

 

Huvudtalare är utrikesminister Margot Wallström och ungdomstalare är SSU:s förbundsordförande tillika riksdagskandidat för Värmland Philip Botström. Därtill talar Karlstads riksdagsledamot Lars Mejern Larsson och Karlstads kommunalråd Linda Larsson. Självklart blir det också livemusik, kaffe till de vuxna och aktiviteter för alla barn. Samling på Stora Torget klockan 15.00 för dem som vill gå med i demonstrationståget och tal i Museiparken från 16.00.

 

Sedan följer Lilla valrörelsen under hela maj månad med mängder av aktiviteter runtom i hela kommunen. Det blir dörrknackningar, blada brevlådor, rosutdelningar, grillningar och frukostpåsar. Vi finns med vid olika evenemang såsom Väsemarten, Kronoparksveckan och VårRuset. Missa inte möjligheten att få information om vår politik för de kommande fyra åren och att ställa dina frågor direkt till våra kandidater på lokal, regional och nationell nivå.

 

Väl mött i valvimlet!


Senaste inläggen.
Upploppsrakan 03 Sep
Stavas succé 14 Aug
Bloggat på nwt.se.
Desktop