Anders Tallgren

Proud of Pride

I lördags firades Värmland Pride och det var trots ett dåligt väder en väldigt bra uppslutning i paraden. Det är fantastiskt att se alla regnbågsfärgade kläder och flaggor, politiska partier sida vid sida, idrottsrörelsen, svenska kyrkan, polisen, landstinget och Karlstads kommun. Det är musik, tal och megafoner som sprider budskap om tolerans och kärlek över alla gränser.

Stolt fanbärare på årets prideparad!

Samtidigt som polisen deltog i paraden som organisation är andra ur kåren där på jobb och tyvärr behövde de rycka in. Störning av ordningen och till och med angrepp på enskilda personer som jobbat med Värmland Pride. Det är för bedrövligt och ytterligare en händelse i raden av attacker på vårt fria och öppna samhälle.

Jag vill rikta ett stort tack till arrangörerna och det är verkligen en höjdpunkt på året!

 


Senaste inläggen.
Vänern runt 16 Jul
Badbloggen 07 Jul
Budgetblogg 20 Jun
Joggblogg 2 18 Jun
Fotbollsfeber 14 Jun
Bloggat på nwt.se.
Desktop