Fredagsmys och mycket NWT-läsning i morgon!

Massor av sluspelsläsning i NWT:s papperstidning i morgon utlovas. Två hela uppslag.  Missa inte!
Själv njuter jag fortfarande i fulla drsg av att inte behöva åka till Jönköping i dag. I stället blir det frukost i det gröna med sambon Lena i härlig försommarvärme i morgon!
Vår granne på Råtorp, Sanny Linström var inne på samma spår. Hans fruga njöt också. Marina Lindström har inte sett mycket av gubben på sistone.
– Blir jätteskönt med lite fredagsmys, instämmer FBK:s backtuffing.

Kategori: Okategoriserade
  • Claes

    Var det månne herrn som den flyktade värmlänningen herr Anrell syftade på i sin krönika idag? Men Boorken själv hade inget ord till övers för NWT:s krönikör, eller…? Hoppas att frukosten inte blev för kylslagen, och det är väl för skönt att ha sluppit åka till Jerusalem igen. Buset i Gävle kan ju vara busigt, men trots det ganska härligt ärligt. För er Löfbergs Lila drickare gäller det ju även att ha ett motgift klart, annars kan magen bli lätt sur. Ge valia till Brynäs spelare så kan det fungera som att Ge  Valium dem som behöver sova – med det kommer resultatet att gå FBK:s väg. Så herr Mårtensson, lycka till med pendlandet till stapelstaden vid Gavleåns mynning.