Schlagercirkus

SchlagerCirkus – Efterfesten i bilder (Göteborg)

Delfinal två Göteborg fick ett drömresultat när sändningen var över; Liamoo och Samir&Viktor till final och Mimi Werner och Maragret till andra chansen.

På efterfesten var det glad stämning och bra mix av låtar ifrån kvällens DJ.

Liamoo firade med stort leende. Han är sjukt glad över vinsten och har siktet inställt mot Lissabon och Eurovision sa han och skålade med en flaska champagne som han höll hårt i handen.

När vi kom till efterfesten hade tyvärr Samir&Viktor tackat för sig, väldigt glada i hatten säger ryktet, men vi lyckades iaf fånga Shuffla-Saxofonisten på bild. Han var nöjd och glad och laddar redan för Friends Arena.

Mimi Werner va den första på sprang på när vi anlände till efterfesten. Hon va gladast av alla över sin andra chans placering. Vi nämnde att vi hade höjt ett varningens finger och hade nästan känningar om att hennes låt kunde gått till final och hon sken upp och tackade och vi skakade hand på att ses i Friends Arena.

Polskan Margaret va artisten som stannade längst på efterfesten. Hon va jätte glad och blev bara gladare och gladare ju senare det blev. Hon är sjukt sugen på en final plats men är riktgt taggad på andra chansen där hon får sjunga sin Cabana-låt minst 1 gång till.

Vi hittade kör-proffset Dea Norberg i vimlet och fick veta att hon körar bakom hela 7 bidrag i årets Mello och fick lite inside-info om nästa vecka. Ett varningens finger för Dotter som tävlar i Malmö nästa lördag, tydligen en Sia inspirerad låt med morden klister refräng. Bland de andra artister som hon stöttar med kör i år är bla Jessica Andersson, Marriette och Mendez.

Vi träffade även på denna sköna kille. ”Hjalle&Heavy”-Heavy, han va på plats för att följa Stiko Per lite extra eftersom dom kommer från samma ställe. Andi fick någon att snacka lite Rally med också vilket satte pricken över i’et denna kväll.

Här blev vi stående en bra stund med super trevliga Anders Eriksson och Jan Rippe från Galenskaparna. Vi blev inbjudna till Cirkus i Stockholm senare i år när dom har premiär med sina nya Galenskap. Men .. någonting säger oss att deras besök på Mello-efterfeten inte va en slump, kom ihåg att detta är spekulationer .. Vi såg dom dansa, skratta och skåla flitigt med Herr Björkman och helt omöjligt är väll inte vår teori om att Galenskaparna ställer upp i Mello 2019. Den som lever får se, kom ihåg var ni läste det först bara.

Göteborg levererade en grym deltävling, ett magiskt resultat och en glad efterfest. Ingen kan vara besviken. Här på bild med våra favorit reportrar ifrån Melfestlive.

 

NU LADDAR VI OM FÖR DELTÄVLING 3 OCH MALMÖ NÄSTA VECKA !!


Bloggat på nwt.se.
Desktop