Marléne L Kopparklint

Idag går mina tankar till…

Alla krigsveteraner

💔Att se alla TRASIGA människor som kämpade för sina liv. BARN som gick i tunna kläder i snön. Vänliga familjer som öppnade upp sina hem och delade med sig av det lilla de hade. Att se dem dagen efter, dödade av granater…

 

Sammanlagt har över 15 000 svenskar deltagit i Försvarsmaktens insats i Bosnien-Hercegovina mellan 1992 och 2008.

 

🙌 Heder och kärlek till alla soldater som kämpat för FRED, för människors lika värde. Ni som räddat LIV genom att riskera ert eget. Som ingett en känsla av trygghet. Som lyft upp BARN i sin famn, visat värme och KÄRLEK. Tröstat och visat omtanke. Det finns egentligen inga ord som beskriver men ett stort TACK till alla veteraner en dag som denna.

 

Och jag tänker särskilt på min älskade modiga soldat hemma som gjorde 4 vändor under denna period-älskar dig och är så stolt över dig


Senaste inläggen.
Ayam cemani 15 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop