Marléne L Kopparklint

Rikedom

Under gårdagen fyllde jag år och det blev en helt perfekt dag,  trots att jag inte riktigt är helt kry av en bedrövlig bakterie som inte riktigt vill ge sig.

 

Vi brukar göra så i vår familj att den som fyller år får bestämma helt hur dagen ska se ut och jag utnyttjade min möjlighet till fullo. Allt började med framdukad frukost tillsammans med familjen och en kopp kaffe ute i trädgården där jag jobbade på att få karparna ute i dammen, lika tama som deras föregångare. Sedan tog vi en stilla promenad bort till våffelcaféet under den (hyfsat) värmande sommarsolen och där det doftade ljuvligt av alla doftande blommor efter vägkanten. 

 

Än en gång slog det mig och jag sa det till konstapel Kopparklint också, att för varje år som går, har jag kommit att älska det område vi bor i mer och mer. Det är en underbar känsla att verkligen gå runt och njuta av sin omgivning, år ut och år in. Tänka att vad fint det är här omkring och vad härligt det är att få bo just här. En rikedom.

 

Efter härliga våfflor hos Grava församlingshus bar det tillbaks hem igen. Där utnyttjade vi mitt uteköket 2.0, fullt ut när jag och Hampus tillagade en trerätters meny som innefattade hemodlade grönsaker och örter. Det blev en lång kväll vid grillbordet i gott sällskap med bästa familjen.

 

Det är verkligen en rikedom att ha en kärleksfull familj som skämmer bort en. Det är en rikedom att kunna gå runt och verkligen njuta av sin omgivning och natur man befinner sig i. Lugn, stillhet, glädje och mycket kärlek kännetecknade min födelsedag igår. Känner mig tacksam och lycklig.

 

Och som pricken över i:et, alla värmande grattishälsningar som regnade in från vänner, stort tack!


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop