Marléne L Kopparklint

Idag påbörjades Gravarundan-ett perfekt utflyktsmål och i morgon fortsätter den!

Idag gick Gravarundan av stapeln för fjärde året i rad, trots vädret var det ändå en hel del besökare men jag tror att det under morgondagen kommer att bli många fler när det ska bli den varmaste dagen på länge. En perfekt utflykt en varm sommardag!

Gravarundan anordnas i mina hemtrakter och man känner sig så stolt över detta fina arrangemang som bjuder på en härlig omgivnivning med vacker och lantlig miljö, där man får tillfång till matuiplevelser, konst och hantverk. Det är verkligen en sinnesupplevelse och en perfekt cykeltur. Och självklart är jag partiskt eftersom vi bor mitt i detta fina område och är en del av Gravabygden.

 

Håll utkik efter ”SPADEN” som är Gravarundans symbol längs vägarna. Vi kanske ses!


Senaste inläggen.
Ayam cemani 15 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop