Marléne L Kopparklint

Frustrationen är hög just nu…

160912avokadogipsetEftersom många frågat varför jag går med gips tänkte jag berätta om varför…

 

”Avokadoskador är vanliga”-sa läkaren till mig. Och jag som trodde att jag var en av få som hade lyckats med denna oturliga bedrift att hugga mig själv i fingret med kockkniven.

Jag skulle laga till guacamole när vi hade middagsgäster och som jag brukar göra för att ta ur kärnan efter jag delat avokadon, skulle jag hugga kniven mitt i kärnan för att dra ut den. Har gjort det åtskilliga gånger tidigare men denna gång missar jag och hugger (den nyslipade kockkniven) i fingret istället, skär av sena och nerver. Tappar rörelseförmågan och får nervsmärtor. Nu har de sytt ihop nervändarna i hopp om att jag ska slippa smärtan. Och nästa gång blir det steloperation av fingret om det inte går att konstruera en ny sena med hjälp av den extra senan man har i handleden.

 

Så kan det gå om man har riktig otur. 1 av 2 (eventuellt 3) operationer vid Handkirurgen i Örebro i måndags, är avklarad. Det känns tungt med gips nu framåt i omgångar men det som gör mest ont är att jag inte kan lyfta lilla Willfred som jag vill. 

160912Willfred


Senaste inläggen.
Ayam cemani 15 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop