Första tävlingsdagen

Hejsan!!

Idag var första tävlingsdagen här i sydafrika. Det var ganska kallt, ca 15 grader. Så jag hade på mig allt de tjocka kläder som jag hade köpt men regnet hängde i luften och inga regnkläder sålde dem med tanke på att det är så få regn dagar. Men en kvinna lånade ut sin väst så den värmde lite. Så himla snäll!!

Idag på första hålet vid sidan av green sprang apor runt och lekte så det var så himla festligt att se dom!! Jätte roligt!!

Banan är väldigt trixig och minsta lilla missen så kostar det direkt den är tajt som tusan!! Men jag och Elin hade sjukt kul på banan och vi bara njöt. Det blev på +3 och jag är nöjd med det eftersom banan är så himla svår. Elin är så duktig att cadda och hon hejar på mig bra. Ett riktigt gott team!!

Imorgon är starttiden klockan 08.30 från tee 10. Det ska bli roligt!!

Lollo

Kategori: Okategoriserade