Idag börjades det..

Hejsan!!

Efter en skön slappodag igår igen så kände jag mig utvilad efter 3 dagars vila med lite fixa saker. Så idag bar det av och träna. Jag började min morgon på gymmet. Det blev ett ganska lätt styrkepass med tanke på att jag ska svinga och vara igång så vill jag inte ha för mycket träningsvärk så att jag ändå kan svinga.

Sedan så bar det av ut till klubben för golf träning. Det blev ett rejält slag pass idag då det ofta tar en dag att komma igång när jag vilat i 3 dagar. Det var roligt att stå där och träna. Sedan var det en hel del juniorer på klubben, nämligen alla juniorer i Värmland från åldern 12-17 år tror jag att det var. De hade läger och gjorde massor utav roliga golf övningar. Kul att se så många härliga glada juniorer!

Sedan så spelade jag och Mamma en 9 håls slinga. Det var roligt att spela ihop med tanke på att det var såååå länge sen.

Lollo

Kategori: Okategoriserade