Träningsdag med mera..

Hejsan!!

Idag är dagen innan tävlingsdagen. Vi var inte med i någon proAm så det har varit träning från 9-13 sedan lite lunch. Det blev en genomgång av allt idag och det kändes bra så jag bestämde att vi åker från banan klockan 14.

Vårt hotell ligger väldigt nära ett koncentrations läger, så jag och Elin bestämde att vi ville gå dit efter att ha fått många rekommendationer att gå dit. Det var mycket intressant men så hemskt man fattar inte att detta är sant. Området var inte så trevligt i sig. Men det var intressant att få se hur allt var.

Nu har vi varit ute och sprungit en tur och sedan stretchat, vilket var mycket skönt!! Blev som en ny människa. Sen ikväll har vi bara att klara av en måltid sen är denna dagen gjord också.

Imorgon är starttiden klockan 09.00 från tee 1.

Lollo

Kategori: Okategoriserade