Kanon dag!

Hejsan!

Idag så har dagen gått i ett men jag har hunnit med väldigt mycket! Dagen började med ett gympass, det blev ganska lugnt då jag hade ganska mycket träningsvärk från passet igår med Jonas. Så det blev lite andra muskler som jobbade idag.

Sedan idag hade jag ett golfpass med Fredrik ute. Det var -7 ute när vi stod i kuren. Låset hade fryst så vi stod med en hårfön för att få upp det i kylan. Vi orkade stå ute i 50 minuter i kylan och slå. Jag blev riktigt nöjd med lektionen, det var grymt roligt!

Idag var jag på träff med Hynell patenttjänst som jag samarbetade med förra året det var mycket trevligt och ett fortsatt samarbete blir det i år vilket är väldigt roligt!

Ikväll hade jag och mamma bakkväll. Vi bakade hallongrottor, bullar och matbröd. Det blev jätte bra och luktade väldigt gott i hela huset! En kanon dag som avslutades med mästerkocken!

Sov gott!

Lollo

Kategori: Okategoriserade