I morgon sista tävlingsdagen i Kina

Hejsan.

Idag var andra tävlingsdagen här i Kina och jag gick ut klockan 9.05. med en kines och samma Thailändska tjej som igår. Det var verkligen en super  boll och jätte trevligt. Thailändskan var väldigt social och vi pratade mycket med varandra, tyvärr så får vi inte spela med varandra imorgon..

jag spelade riktigt fin golf idag och slog bollen helt fantastiskt, tyvärr så missade jag lite birdie puttar men avslutade -2 sista 3 vilket blev på par för dagen och totalt i tävlingen +2. Jag tappade tyvärr någon placering på min par runda idag men i morgon är ännu en dag att klättra på :) Banan är otroligt fin och håller hög klass. Ett dåligt slag kan verkligen kosta mycket..

I morgon går jag ut klockan 8.55 från tee 1.

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Fullt ös

Hejsan!

Nu börjar snart säsongen på riktigt och jag har  verkligen dragit igång året med TRÄNING. Det känns roligt och jag är riktigt taggad på ett 2014!! I Måndags kom jag hem från Orlando och jag kan säga att jag knappt landat hemma då dagarna har gått iett. Det är som tränaren Fredrik säger: när du Lollo är hemma så är det liksom inte lugna dagar utan du lyckas trycka in allt du kan och sedan när du sätter dig på planet så ”vilar” du. Det ligger något i det han säger då jag verkligen tänker på att planera tiden effektivt och det lyckas jag med men det är inte så att kroppen riktigt återhämtar sig när jag är hemma :) Jag vill ju liksom hinna med Allt.

Med tanke på det så har jag haft tisdag, onsdag och torsdag fulla med grejer och lektioner, imorgon åker jag och syrran till Växjö för att prova ut årets Galvin Green kläder då vi fått förtroendet att bära de fina kläderna i år igen! Sedan hem på kvällen och på Lördag morgon åka upp till Stockholm för att flyga iväg till Nya Zeeland för årets första tävling. Så har dessa dagarna sett ut hemma efter Orlando, men det är otroligt roligt när jag har fullt upp det får man inte glömma, det är ett hektiskt jobb :)

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Hemma

Hejsan!

Efter en strålande avslutning i Dubai är nu säsongen 2013 färdig tävlad. Jag har varit en vecka hemma och jag har vilat upp mig och tagit det ganska lugnt för att njuta av prestationen innan man jobbar på hårt igen. Det har blivit lite inhandling av julklappar och små fix. I morgon ska jag vara med live på SR P4 klockan 11.00 – 11.30 så glöm inte att lyssna på mitt lilla prat!! :)

 

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Mot Turkiet sedan DUBAI

Hejsan!

Nu har jag varit hemma i några dagar och haft det skönt med träning och fixat saker inför kommande två veckorna. Mina två sista tävlingar för detta året. Jag börjar med en LET Access tävling i Turkiet denna veckan, tävling Torsdag-Lördag. På banan The National där jag spelat förut, den är grymt bra!! Sedan flyger jag vidare på Lördag mot Dubai där jag spelar Dubai Finalen på Emirates!! Det kommer bli jätte roligt och jag ser verkligen fram emot dessa två veckor! Dagarna i Dubai är tävlingen Onsdag-Lördag.

Nu är det slutspurten på året och jag ser verkligen fram emot detta!!

LOllo

Kategori: Okategoriserade

Mot Spanien

Hejsan!

Jag landade i Måndags från USA resan. Det var fantastiskt roligt och vädret var verkligen toppen + att jag fick träffa min vän Elin. Väl hemma i 4 dagar så bär det av igen. Idag bär det av mot Alicante Spanien. Det är tävling och det är LETs under tour LEt Access som spelas där. Jag tyckte det kunde vara roligt att spela och få in lite varv i kroppen innan finalen i Dubai som spelas ibörjan på December. Nu när jag varit hemma har det verkligen gått iett, Jag har haft golflektioner med Fredrik, jag har gymmat, jag har haft Fanny här på besök en dag och vi pratat mentalt och spel strategi. Dessa dagar har bara flygit iväg. Så snart går flyget från Karlstad-stockholm för att sedan flyga vidare. Tävlingen börjar på Måndag.

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Träning

hejsan!

Ursäkta för min sena uppdatering. Jag har varit hemma nu i 3 veckor och tränat för fullt. Det har varit springning, gym, golfträning. Det har gått i ett och jag har haft fullt upp varje dag. Dagarna ser ut som träning och träning. Jag har haft en väldigt skön tid hemma. Till helgen bär det av på YOC på Bosön. Det är alltså ett Youth Olympic Camp där 150 stycken elitidrottare från 19 olika sporter möts, byter erfarenheter, tränar ihop och får en gemenskap tillsammans. Det kommer bli ett otroligt roligt Camp i Stockholm över en helg. Nästa tävling som jag ska tävla är alltså i Alicante i Spanien den 16/11 det är under touren till Europa touren. Men det ska bli roligt med en tävling i ryggen innan finalen i Dubai i början på December!!

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Hemma och tränar

Hejsan!

Det har gått i ett nu när jag är hemma, mycket som man vill hinna med. Jag måste berätta vad jag gjorde i helgen!!!! Jag var ute och spelade solslingan på Karlstad med mamma och så på sista hålet 9:an 154 meter slog jag en järn 5 som gick i hål!!! Jag gjorde en HIO!!! Min andra HIO än så länge, den första kom på bryngfjordens hål 15 125 meter en järn 8 året 2006. Känslan är helt fantastisk och slaget var verkligen helt perfekt, blev så sjukt glad!! :)

Jag har även kört på med gym träning och fys träning och så klart golf. Det har verkligen varit en kanon bra höst för golfen. Igår hade Min sponsor Max Mathiessen sin sponsor dag för sina kunder då jag var med och spelade och det var en riktigt lyckad och trevlig dag. Vädret var även på vår sida!!

Nästa tävling är nästa vecka, dock vet jag inte vilket ställe det blir ännu då jag är andra reserv till LET tävlingen i Frankrike, Biarritz så jag har anmält mig till LET under tour som går i London. Så hur som helst så får jag i alla fall tävla nästa vecka, men jag får se vad det blir för ställe :) London eller Biarritz….

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Upphämtning

Hejsan!

Gårdagen blev inställd på grund av åska och inget mer spel blev mer än de tre hål vi hann att gå. Det var en mardröms start med en dubbel, par, dubbel. Så inför idag var jag alltså +4 innan vi började knata av våra 33 hål som vi hade kvar att gå idag. Genom att ha Louise Olsson på bagen och samtidigt tänka att vi har 33 hål att gå idag vände tänkarna en hel del och hon fick mig att verkligen vara i nuet det som är det jag jobbar mest med. Vi hade sjukt kul och första rundan idag där vi fortsatte från igår gick vi -1! Vi vände alltså från +4 till -1. Kändes fantastiskt kul och vi båda bara njöt.

Vi hade sedan bara 45 minuters paus innan vi skulle ut för nästa 18 hål. Det blev en snabb lunch vid 11 snåret och sedan kasta oss ut för sista 18. Vi tog med oss samma känsla ut och spelet satt verkligen på sin plats och vi diskuterade besluten bra med varandra!! Det blev -3 sista ronden och totalt -4. Just nu ligger vi på en delad 23:e plats. Efter kanon spel idag är det bara att fortsätta i samma spår imorgon! Vara i nuet, skratta & ha kul!!

Lollo

Kategori: Okategoriserade

Åskavbrott

Hejsan!

Idag blev det inte mycket till spel. vi visste att det skulle bli sämre väder på eftermiddagen men det drog in snabbt och vi som gick vid 12.10 hann bara spela 3 ynka hål innan åskan hängde över oss i 2 timmar, Sedan var vi klara för att fortsätta spela men då kom det otroligt med regn, himlen öppnade sig!! Det blev inget mer spel för idag så imorgon klockan 7.00 blir det shoutgun start där vi alla var när vi slutade och min nästa starttid är klockan 11.40. Så imorgon blir det 33 hål som ska spelas med knappa 30 minuters paus i mellan, om vi spelar på 4 timmar. Så nu blir det sova då klockan kommer att ställas på 4.20. :) Lollo

Kategori: Okategoriserade

Varmt i Prag

Hejsan!

I måndags eftermiddag kom jag fram hit till Prag. Vi befinner oss 1 timme utanför Prag men en väldigt liten fin stad. Jag har spelat in banan och den är verkligen fin och upp och ner, tur att jag har med en tjej som heter Louise som caddie denna veckan.:) Igår var invignings middag, välkomst party med mat, det var trevligt och gott. Idag har det varit en ren träningsdag då jag inte spelade proamen denna veckan. Ganska skönt att slippa undan proamen i denna värme, då det är runt 28-35 grader!! Det gäller verkligen att dricka mycket med vatten!! Imorgon är vår starttid från tee 1 klockan 12.10. Lollo

Kategori: Okategoriserade