Per-Inge Lidén

Glad och besviken

Igår kväll hade vi i MP valvaka på Scandic City. Mycket folk, kulturinslag av medlemmar som sjöng, spelade och framförde en och annan sketch. Däremot blev inte valresultatet vad vi hoppades på. Vi har genomfört mycket politik på olika nivåer i samhället tycker vi. Klimatfrågorna är viktiga. Men rösterna är för få. Klart man är besviken.

 

Men vi kommer att kämpa på överallt där vi är med. Med långsiktiga strävsamma förslag om miljö, solidaritet och omsorg om människor och natur. En glädje är att vi här i Karlstad har varit fler medlemmar än vid förra valet som jobbat i valrörelse, pratat med folk och engagerat sig. Det bådar gott för framtiden.

 

Till alla som kämpat vill jag säga tack. Och till alla andra – Nu laddar miljöpartiet om för att driva viktiga frågor också i framtiden.


Senaste inläggen.
Barn 18 Sep
Gymnasielagen 23 Aug
Bloggat på nwt.se.
Desktop