Per-Inge Lidén

Marknadsdag i Skåre

Idag har Skårekyrkan marknadsdag i Skåre centrum. Som så många gånger förr. Massor av folk har hjälpt till att baka, bygga, samla grejer och förbereda. Min fru säljer våfflor. Det blir auktion, loppis, korvförsäljning och lotterier. Allt man får in går till ungdomsföreningen. För att man ska kunna bedriva ett bra arbete bland barn och unga.

 

Det här är något av det finaste i det svenska samhället. Människor i kyrkor och föreningar som vill jobba ideellt tillsammans. Jag vet. Det regnar. Men gå dit och stöd en god sak.

 

Jag ska försöka hinna dit själv framåt lunch. Men jag har också tre pass i valstugan på stora torget. Åt en annan förening – miljöpartiet. Du är välkommen dit också. Tänk så mycket det finns att göra i det här samhället.


Senaste inläggen.
Barn 18 Sep
Gymnasielagen 23 Aug
Bloggat på nwt.se.
Desktop