Per-Inge Lidén

Kulturkompis

Jag är förbundsordförande i ett studieförbund. Det heter Bilda. Det är ett intressant uppdrag. En sak vi lanserat är det här med kulturkompis. Att låta kulturen föra människor med olika bakgrunder samman. Idén är enkel. Några med svensk och några med invandrarbakgrund möts och upplever kultur tillsammans som en väg att mötas och lära känna varandra. En enkel och bärande idé. Som funkar.

 

NWT har idag ett reportage om Viktoriia, Kristiina, Mariia, Mollie, och Daria som blivit vänner genom den här idén. Superviktigt. Hör av dig till studieförbundet Bilda och testa du också. Kultur kan bygga broar. Precis de broar som är så viktiga i vårt land idag. För mer information om bilda, klicka här.


Senaste inläggen.
Blåbär 13 Aug
Torka 24 Jul
Kulturkompis 23 Jul
Gravarundan 08 Jul
Bloggat på nwt.se.
Desktop