Per-Inge Lidén

Kommunens mäktigaste möte

Om en dryg timme har vi kommunfullmäktige i Karlstad. Det är månadens viktigaste politiska möte i vår stad. Vi är 61 medborgare som valts av karlstadsborna för att bestämma om allt i den här kommunen.

 

Ikväll ska vi gå igenom årsbokslutet för 2017 ( plus 364 miljoner för hela koncernen, som vi använder för att bygga nytt), prata om I2-skogens framtid, resonera om hur jämställda våra foton är när vi presenterar kommunen, besluta om hur vi kan rena läkemedel i reningsverket, prata samåkningsparkeringar, debattera jämställdhetsarbetet i kommunen och till sist besluta om en strategi för digitalisering.

 

Viktiga samtal. God anda. Stort engagemang. Olika åsikter och värderingar som både möts och bryts. Välkommen. Och tack för att du gett oss förtroendet att styra en denna stora kommun och koncern med 7000 anställda.


Senaste inläggen.
Barn 18 Sep
Gymnasielagen 23 Aug
Bloggat på nwt.se.
Desktop