Per-Inge Lidén

Knark

Jag tycker det är dumt att knarka. Narkotikan smörjer kriminella nätverk och skapar miljonrullning av svarta pengar i vårt samhälle. Jag läser alla rapporter kring unga och äldre människor vi omhändertar och erbjuder frivillig eller tvångsmässig vår inom socialtjänsten på grund av narkotikamissbruk. Det är tragiskt hur snabbt unga människor kan gå ner sig och få hjärnskador för livet.

 

Därför har vi ett bra samarbete mellan krogar i stan, polisen, Klarahälsan och socialförvaltningen. Vi erbjuder utbildning till krogpersonal, har möte varje vecka med polisen om var narkotikan finns, drogtestar slumpmässigt serveringspersonal och bedriver kampanjer mot droger.

 

Idag har vi haft presskonferens på O`learys. Vi har skrivit på ett nytt samarbetsavtal. Vi har bestämt oss. Vi ska få bort knarket från krogmiljön. I vår stad ska unga och äldre kunna umgås utan knark.


Senaste inläggen.
Antwerpen 19 Maj
Match 2 job 17 Maj
Cykelns dag 12 Maj
Europa 08 Maj
Knark 24 Apr
Bloggat på nwt.se.
Desktop