Per-Inge Lidén

Bli politiker

Nu har jag nominerat sju duktiga personer till Miljöpartiets kommunlista inför valet nästa höst. Vår valberedning ska nu sammanställa alla nomineringar. Sen röstar vi i partiet. Och med den listan ställer vi sen upp i valet. Jag möter många begåvade människor som har goda idéer om samhället. Ibland är de kritiska till något, ibland positiva. Nu finns chansen att vara med och påverka – på riktigt. Inte bara vi utan alla partier håller nu på att sammanställa listor. På de listorna behövs det människor. Med åsikter. Folk som inte bara drivs av att värna om sitt bostadsområde eller verka för mer medel till sin fritidsaktivitet eller samhällsgrupp. Utan som vill se helheten. Och som drömmer om att bygga det goda samhället. Så du som vill påverka. Ta chansen. Gå med i ett politiskt parti. Det finns många att välja på.Ställ upp för demokratin. Det kommer att krävas hårt arbete. Tuffa ställningstaganden. Men det är ett fantastiskt fint och intressant uppdrag att få vara förtroendevald. Det tycker jag.


Senaste inläggen.
Mumin 31 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop