Per-Inge Lidén

Fina skolavslutningar

Tillbringade delar av gårdagskvällen i diskrummet på Norrstrandskolan. Det var fest för alla elever i nian och vi föräldrar hjälpte till och hängde runt överallt. På skolgården, i köket, i städskåpen. Många var vi och stort engagemang. Och så fina dom var ungdomarna. I sina kläder. På väg mot sommarlov och uppbrott från klassgemenskaper.

Idag och imorgon är det många som slutar skolan. Nu hoppas vi att alla elever får fina avslutningsminnen från den här dagen. Ungdomar är skötsammare än förr säger polisen till oss. Men vi får hjälpas åt – vuxna och ungdomar – så att ingen faller utanför utan att alla får uppleva en fin och rolig dag idag. Och kväll. Och imorgon blir det ”Lots of Love”. Ett firande på Sandgrundsudden som eleverna själva har ordnat med ett gäng band som spelar. Och ja- Sandgrundsudden är alltid vuxentillåten.


Senaste inläggen.
Antwerpen 19 Maj
Match 2 job 17 Maj
Cykelns dag 12 Maj
Europa 08 Maj
Knark 24 Apr
Bloggat på nwt.se.
Desktop