Johannas hundtankar

Och plötsligt…

… blev det sommar! Dagarna går verkligen alldeles för fort nu. Här trimmas och klipps hela dagarna och det är väldigt många vovvar som vill hoppa i sommarkostymen. I år är det dessutom extra långa väntetider då min kollega Linda väntar smått och jag pysslar själv på trimmet. Just nu har jag fin hjälp av duktiga Louise från Lillerudsgymnasiet och det underlättar vardagen en hel del. Jag skulle såklart vilja sitta och pyssla med päls dygnet runt men behöver ju sova och vila lite emellanåt annars säger kroppen ifrån 😉 Och dom egna hundarna behöver få sitt tillsammans med sin matte. Så det får helt enkelt bli lite längre väntan om man vill få sin fyrbenta sommarfin.

Två kurser är igång här på KHC. En valpkurs och en störningskurs. Underbara hundar och ägare som jobbar på och gör fina framsteg. Jättekul att få följa ekipagen under vår och försommar. Och nu börjar vädret samarbeta också … härliga kvällar med ljus och värme.

Men, det har ju faktiskt varit en hel del klämdagar under våren och jag har bland annat hunnit med en liten tripp till Danmark med gott sällskap och trevliga dagar. Hundarna fick vara hos hundvakt och blev väl omhändertagna med gyttjebad och hemmabyggda myshus …

… Ösa fixar eget spa …

… och Chillewhippen tar igen sig.

På söndag väntar spännande invigning av lilla hundhallen i Deje. Vi har ju tränat där under vintern men nu öppnar hallen ”på riktigt”. Jag och hundarna kommer finnas på plats och har med lite grejer från butiken. Bra erbjudanden, tipspromenad och annat kul utlovas. Kom gärna förbi och hälsa på.

Nu ska vi njuta av lite lagom ledighet. Ha en riktigt härlig helg! / Johanna


Bloggat på nwt.se.
Desktop