Johannas hundtankar

Det blir inte alltid …

… som planerat. För två veckor sedan fick vi ett lindrigt utbrott av kennelhosta på dagis. Ösa klarade sig fint men Chillewhippen blev snuvig. Hon påverkades inte nämnvärt men det förde med sig en del andra besvärligheter. Förra helgen hade vi nämligen tävlingar i freestyle och heelwork på Dogorama och tanken var att försöka ta det där sista certet med Ösa … men nej, det fick bli en senare fråga. Hundarna fick såklart inte följa med på tävlingen och jag fick åka fram och tillbaka och rasta dom under helgen. Men men … helgen var skojig ändå och nu har vi massor av tid på oss att träna fram till nästa planerade tävling.

I måndags var vi lediga och tog igen oss. Soffläge i eftermiddagssolen var välförtjänt och väldigt skönt …

Nu tänker vi snart avsluta arbetsveckan och åka hem och träna trix. För man blir alltid inspirerad av att arrangera, döma och titta på freestyle … världens roligaste hundsport!

Ha en trevlig helg!! / Johanna


Bloggat på nwt.se.
Desktop