Johannas hundtankar

Årets första tävling.

I helgen har vi varit på tävlingar i Göteborg och Ösa har gjort sina första starter för året. Vi hade finfint resesällskap av kollegan och vännen Anita och hennes tre fyrbeningar. Vi bodde, som vanligt, på Scandic Backadal, vilket verkligen kan rekommenderas om man reser med hund. Flera av dom som tävlade nu bodde där, lite extra kul att vara samlade på samma ställe. Vi hade fullt upp hela dagarna med att tävla och sitta med elev/aspirant som håller på med sina prov för att bli domare, och igår kväll när vi kom hem fanns det inte mycket energi kvar.

Och hur gick det för Ösa då? Jo minsann, hon skötte sig galant och plockade hem sitt andra cert i heelworken. Jättekul och det känns som att vi faktiskt har en chans på det där championatet i år …

Hela gänget som tillsammans fixade fyra cert och två uppflyttningspoäng. Så härligt duktiga hundar. Och nej … Chillewhippen var inte med … hon fick snällt stanna hemma med hundvakt. Och fast både jag och Ösa saknade henne och var glada att ses igår kväll så var det faktiskt lite skönt att vara valpfri en helg … är lite skillnad att resa med vuxen hund.

Idag har jag varit ledig och inte gjort mycket alls, men imorgon är jag tillbaka bland hundhåret igen.

Ha det gott! / Johanna


Bloggat på nwt.se.
Desktop