Johannas hundtankar

En riktig hulligan!

Jag har fått en riktig hulligan på halsen  … hon förstör och äter upp … allt! Nu har jag inte direkt några värdefulla grejer i mitt hem, men jag är rädd att lilla fröken kommer sätta i sig något farligt, eller något som fastnar. Men men, den något olämpliga egenskapen växer förhoppningsvis bort så småningom …

I övrigt är hon en fantastiskt trevlig liten hund. Hon verkar gilla alla slags hundar och människor. Hon fixar nya miljöer hur bra som helst. Hon är nästan rumsren och sover gott hela nätterna. Och hon börjar bli riktigt duktig när vi tränar. Just nu jobbar vi med sitt, ligg, inkallning, några trix, följsamhet och omvänt lockande. Samtidigt jobbar vi med att kunna koncentrera oss när det är andra hundar och mattar runtomkring, och det går ganska mycket framåt vid varje nytt träningspass. 

Ska bli spännande att se vad det blir av denna busiga valp …

Ha det gott! / Johanna 


Bloggat på nwt.se.
Desktop