Johannas hundtankar

Snart nytt år!

2017 har varit ett känslosamt år, minst sagt! I mars fick Vinga somna in, 14.5 år gammal, och saknaden var förfärlig. Strax därefter blev Selma sjuk och efter en kämpig sommar förlorade jag även min älskade lilla terror. Kvar fanns plötsligt ”bara” en hund och efter några veckor insåg jag att jag faktiskt måste ha en hund till. Och så blev det en Chillewhipp ? Hon och Ösa älskar verkligen varandra och vi fick tillbaka glädjen i vår lilla flock. Men fy vad jag saknar mina tanter …

På tävlingfronten har det varit lugnt för min och Ösas del. Bestämde mig redan förra året för att 2017 skulle ägnas åt andra saker inom hunderiet. Men under hösten kom träningslusten tillbaka och vi har spenderat massor av tid på Dejliga Tassar i Deje. Vi har också privattränat för Pernilla P och hakat på hennes heelwork-satsning och i Lervik i november lyckades vi plötsligen ta ett cert i heelwork klass 3 … överraskande och jättekul! Nu siktar vi framåt med mer träning och förhoppningsvis ett championat under nästa år!

Men först ska vi ha ett par väldigt lata dagar …

Ha en härlig nyårsnatt och fira, precis som vi, utan smällare och fyrverkerier. Ses igen 2018! / Johanna 


Bloggat på nwt.se.
Desktop