Johannas hundtankar

Hundar är terapi!

Ja det må ha varit en stressig vecka men … så fort den fyrbenta kunden står på trimbordet blir frisören lugn. Det finns ingen bättre terapi i hela världen. Visst, det finns en del busar som inte står still och låter sig hanteras men det gör inte så mycket, att pyssla med hantering kräver fokus av mig och av hunden och vi jobbar oss igenom eventuella besvärligheter tillsammans. Ibland behövs en extra insats, om hunden är gammal, har ont eller är rädd, eller bara är extra busig, och då får vi hjälp av nån vänlig dagisfröken som kan hålla och ge stöd och klia bakom örat när jag fixar mitt jobb. 

Och man kan inte bli annat än nöjd och glad när man får ägna sin tid åt såna här finingar … dagarna i ända ?

Nu har jag och vovvarna jullov i några dagar och ska ägna oss åt soffmys, lek och träning samt en hel del mingel med släkt och vänner. Ha det gott! / Johanna 


Bloggat på nwt.se.
Desktop