Johannas hundtankar

Olika slags träning!

Vi tränar på, både jag, Ösa och Chilla. Ösa och jag jobbar med positioner, övergångar och transporter i heelworken inför kommande tävlingar. Chilla … ja hon och jag tränar på en massa saker mest hela tiden … vad man får och inte får äta på, att vara utomhus, att kunna röra sig med kläder på, att gå i koppel, att inte kissa och bajsa (så ofta) inomhus, att veta vad man heter och att komma när tanten ropar. Men mest av allt så leker vi tillsammans. Hon är en riktig liten kampwhippet … jättekul! Och hon är inte bekymrad över något i livet, förutom möjligtvis att vara ute när det är kallt då. Hon och Ösa kommer väldigt bra överens. Och när valpen pysslar med något hon inte får ha, typ mina tofflor, så kommer Ösa och rapporterar till mig … duktig tös.

På jobbet och i föreningslivet är det som vanligt full rulle och träningen med hundarna blir en andningspaus i vardagen. Vad skulle jag ta mig till utan dom?

Ha det gott! / Johanna 


Bloggat på nwt.se.
Desktop