Johannas hundtankar

Får jag presentera …

… nyaste medlemmen i flocken. Världens sötaste lilla Chilla 💙 eller Magic Colour Sugar Honey om man ska gå efter vad som står på pappret. Chilla är, som ni säkert ser, en whippet, drygt 10 veckor gammal och full av bus. Och ja, det blev en ny ras … igen, men jag är helt säker på att Chilla passar mig perfekt där jag är just nu i livet. Hon är, än så länge, en ganska enkel valp. Sover hela nätterna, älskar mat, lätt att säga till när hon tuggar på fel saker, social och trevlig och gillar att åka bil. Ösa har varit sådär lagom skeptisk till idén med valp i huset, men har så sakteliga upptäckt fördelarna … det går att leka med den, den har en massa prylar och den äter rätt ofta, vilket innebär mer mat även till Ösa (tror hon i alla fall 😉). Nu njuter vi en stund av att vilddjuret sover men snart är här full rulle igen.

Ha det gott! / Johanna 


Bloggat på nwt.se.
Desktop