Johannas hundtankar

Även instruktören behöver en instruktör!

Ja jag erkänner, jag är lat! Eller trött. Eller både och. Jag vet hur man tränar hund, men jag hinner inte träna mina egna, eller orkar inte, eller har inget mål med träningen. Och jag tycker ju egentligen att hundträning är det roligaste som finns. Så NU har jag tagit tag i saken och satt upp ett mål för 2018 och bokat in regelbunden träning plus tid med instruktör. Med hemläxor … utmärkt! Första tillfället med instruktör var förra veckan och vi har faktiskt hunnit med ett par köksgolvspass under helgen. Ikväll blir det mer träning på Dejliga Tassar tillsammans med My och Foxy. Jättekul!

Igår var frisören INTE på topp. Jag får lägesyrsel på grund av ostyriga kristaller i örat och blir vinglig och trött och vågar inte köra bil. Så igår såg det ut ungefär såhär …

… hela dagen. Jag fick i alla fall ha soffan för mig själv <3 Idag är jag tillbaka på jobbet, något ostadig men inte yr längre. Tur att man vet vad det beror på och att det går över hyfsat snabbt!

Nu åter till friseringen 🙂 Ha det gott! / Johanna


Bloggat på nwt.se.
Desktop