Johannas hundtankar

Akut frisörförkylning!!

image

Under söndagen åkte jag på någonslags värstingbacill och blev totalt däckad. Folk som känner mig vet att jag inte håller mig hemma från jobbet i onödan men den här gången hade jag inte mycket att välja på. Snuva, hosta, hög feber och, förmodligen i kombination med pollenallergi, nästintill andnöd. Idag är tredje dagen jag ligger parkerad på soffan, men jag känner att det vänder nu i alla fall och jag hoppas innerligt att jag ska kunna jobba ett par dagar den hör veckan. Avskyr att behöva boka om trimtider och kurskvällar men är glad över att kunderna inte verkar lika ledsna som jag.

Och mina hundar är fantastiska! Dom har snällt accepterat att matte inte orkar erbjuda nånting annat än lite kli bakom örat, mat, vatten och rastning på egen hand i trädgården. Dom har värmt mig när jag haft feberfrossa och hållit mig sällskap utan att klaga. Älskade djur!

Ha det gott och akta er för baciller! / Johanna


Bloggat på nwt.se.
Desktop