Johannas hundtankar

Stockholms Hundmässa 2016

image

Hemma efter tre helt galna, roliga, inspirerande, skitjobbiga och fullständigt fantastiska dagar på Stockholms Hundmässa. Har fått se makalöst grymma heelwork- och freestyleekipage på NM, minglat med underbara människor, pysslat i SHFK’s monter och dessutom haft mycket trevligt resesällskap. Nu är jag såååå trött i fötterna och typ ganska hes … satt som speaker både lördag och söndag och fick se alla duktiga hundar från första parkett. STORT GRATTIS till svenska lagets framgångar, silver till heelworklaget och guld till freestylelaget och som grädde på moset … både individuellt guld till Lizette Olausson med Gaston och silver individuellt till Frida Binette med Itchi. Ett stort tack till arbetsgruppen för NM som fixat allt så himla bra och tack alla som hjälpte till med montern!

Idag är jag ledig och vilar välförtjänt. Hundarna har varit på kollo hela helgen och är sådär skönt trötta dom också ?

Imorgon blir det jobb som vanligt och nu kör vi så pälsen ryker … ända fram till jul!

Ha det gott! / Johanna


Bloggat på nwt.se.
Desktop