Johannas hundtankar

Finaste!

I förra veckan blev mina vovvar plåtade av fotograf My Johansson. Resultatet blev fantastiskt. Finaste fyrbeningarna 💙💙💙

image

image

image

/ Johanna

Uppvisning!

image

Idag har Team Karlstad  (alltså gänget som tränar freestyle och heelwork på Karlstad Bk) haft uppvisning på Unionstravet på Färjestad. Ösa fick köra sitt förenklade program och var jätteduktig. Skönt att all träning äntligen börjat trilla på plats.

Den här typen av träning är superviktig för en freestylehund. Musik, publik och uppvisningsnerver hos matte. Jag har ju ganska svårt att tagga upp men har kommit en bit på vägen mot en tävlingsbubbla. Förr var jag fruktansvärt nervig inför start men nu har det blivit åt andra hållet, inget pirr alls. Lite nerver behövs ju för att tända till och med hjälp av coachen Anita har jag blivit bättre på att hitta rätt nivå. I höst blir det kurs i mental träning inför tävling. Det ska bli spännande. Mer info om den helgen finns på anitaaxelsson.se. Rekommenderas!

Ha en fortsatt trevlig helg! / Johanna

Tävlat lite …

Förra helgen åkte jag och Ösa till Kungsör och tävlade freestyle. Det blev en lååång dag och jag är glad över vårt fantastiska resesällskap! Ösa gjorde debut i klass 3 med två starter och skötte sig över förväntan. Fokuserad och engagerad! Det kändes mycket bra och mycket av sommarens borttappade inspiration har nu åter infunnit sig. Nu ska här tränas! Vi fastnade på bild, vilket alltid är kul. Foto: My Johansson

6klar

3klar

2klar

1klar

5klar

4klar

Nu siktar vi in oss på hemmatävlingarna på Dogorama i november!

Ha det gott! / Johanna

 

Nu ska vi ladda …

… upp oss inför morgondagens freestyle-tävling i Kungsör! Jag och Ösa åker dit tillsammans med träningskompisar My med Foxy och Elin med Leo. Vi ser fram emot en härlig dag men med tanke på den låga motivationsnivån under sommaren så har i alla fall jag själv som enda krav att ta mig till platsen och gå in på plan. Sen får det gå som det går. Hade jag inte haft vännerna i Team Karlstad som stöd så hade det förmodligen dröjt med fler tävlingsstarter. Men vi har ju så himla skojigt :) Hoppas dock att Ösa är aningens mer laddad än på bilden, när vi ska ut på plan imorgon 😉

Ha en trevlig helg! / Johanna

laddar

Vi väntar …

image

… på träningskompisarna! Och visst ser den extra smart och samarbetsvillig ut just idag? 😉

Ha en fortsatt trevlig helg! /Johanna

Ungdoms-SM 2015

image

I fredags åkte jag och Anita A ner till Göteborg för att döma freestyle och htm på u-sm. En härlig dag med fint väder och massor av riktigt duktiga unga hundförare! Ser fram emot att se mer av dessa ekipage i framtiden!

Ha det gott! / Johanna

Igång igen …

image

Nu är vi igång igen efter några välförtjänta semesterdagar. Vi har hunnit med en hel del under veckan och på bilden syns en av dagens godingar … en liten papilluttpojk som fått praktisk och gullig kort frisyr!

Ha det gott! / Johanna

Trötta!

Vi har semester! Inte så mycket men tillräckligt för att vi ska hinna med en massa roligheter. Igår tränade vi ett par timmar inomhus på dogorama. Vi vågar inte chansa på att vi ska klara oss från regn om vi är ute och det är fortfarande fina sommarpriser i hallen och det känns som ett skönt alternativ oavsett om det är för kallt, regnigt eller om det mot förmodan skulle vara för varmt 😉

Idag är vi trötta och har träningsfritt …

image

Trött och nöjd tant!

image

Det går fint att sitta och sova när någon har knyckt favoritfåtöljen hälsar Selma.

På torsdag och fredag jobbar vi på trimmet sen väntar en helt ledig helg. Även nästa vecka blir det jobbfritt i några dagar. Förhoppningsvis med sol och värme :)

Ha det gott! / Johanna

Sötnöt 💙

image

Inomhus!

Nu har vi äntligen kommit igång med träningen igen. Motivationen har varit typ obefintlig ett tag, mycket jobb och annat, både på plus- och minussidan, som tagit energi. Men nu är vi på banan, mest tack vare vännerna i Team Karlstad. Utan mina träningskompisar hade jag förmodligen fortsatt pyssla hemma på vardagsrumsgolvet, vilket i och för sig är skojigt det också. Eftersom vi räknat med typiskt midsommarväder så blev det en tur till Dogorama. Inomhus funkar fint … även på sommaren!

image


Väldigt nöjd och just nu skönt trött Ösa!

image

Och en terrier som plötsligt bytte förare … till någon med bra gottis 😉

Nu laddar vi för tävling om två veckor.

Ha det gott! / Johanna

Senaste inläggen.
Finaste! 29 Sep
Uppvisning! 19 Sep
Trötta! 16 Jul
Sötnöt 💙 06 Jul
Inomhus! 21 Jun
Desktop