Johannas hundtankar

Fina bilder!

My Johansson tog finfina bilder på Ösa på Höstrocken  …

image

image

image

Det tackar vi för! Alltid roligt att ha som minne, speciellt när vi tog första certet!

Ha det gott! / Johanna

Full rulle …

image

Just nu har vi ont om lediga tider. Det är full rulle på trimmet ända fram till jul. Långa dagar blir det men det gör inget när man får stoppa nosen i pälsen på såna här godingar!

Ha en trevlig helg! /Johanna

Tävling!

image

Idag på hemmaklubbens tävling på dogorama slog lilla aussien till med ett cert i freestyle klass 3. Hon var väldigt duktig och fokuserad och nu ser vi fram emot fortsatt träning i vinter med sikte på ett championat under nästa år.

Extra kul var att Ösas uppfödare var på plats tillsammans med Ösas mamma som fick två cert och därmed också blev freestylechampion. Ett stort grattis!

image

Terriern startade med laget Selexy som efter ett något kaosartat framträdande slutade på en andraplats. Imorgon väntar Lag-SM, eller SM i Teamwork to Music som det egentligen heter. Då får ni hålla alla tummar ni har …

Ha en fortsatt trevlig helg! / Johanna

Hurra!

Igår hade jag ett trevligt möte tillsammans med gänget i Team Karlstad!

image

Vi firade Anita och hennes Emmi som i helgen tävlade i Danmark och kom hem med både danskt och nordiskt heelwork-championat! Så fantastiskt kul!!

image

Vi hade dessutom första lektionen med vår koreograf som ska hjälpa oss att bli bättre på koordination och kroppskontroll, för att vi ska kunna höja våra program och vårt tävlande ett snäpp! Väldigt roligt och spännande!

Fortsättning följer 😉 …

Ha det gott! / Johanna

Dagisbarnen!

Idag bjuder jag på lite mys- och busbilder på några av Hunddagisets härliga gäster! / Johanna

bellawillehagen leiahagen mollyinne selmahagen wilmadorisinne vimsahagen

Finaste!

I förra veckan blev mina vovvar plåtade av fotograf My Johansson. Resultatet blev fantastiskt. Finaste fyrbeningarna 💙💙💙

image

image

image

/ Johanna

Uppvisning!

image

Idag har Team Karlstad  (alltså gänget som tränar freestyle och heelwork på Karlstad Bk) haft uppvisning på Unionstravet på Färjestad. Ösa fick köra sitt förenklade program och var jätteduktig. Skönt att all träning äntligen börjat trilla på plats.

Den här typen av träning är superviktig för en freestylehund. Musik, publik och uppvisningsnerver hos matte. Jag har ju ganska svårt att tagga upp men har kommit en bit på vägen mot en tävlingsbubbla. Förr var jag fruktansvärt nervig inför start men nu har det blivit åt andra hållet, inget pirr alls. Lite nerver behövs ju för att tända till och med hjälp av coachen Anita har jag blivit bättre på att hitta rätt nivå. I höst blir det kurs i mental träning inför tävling. Det ska bli spännande. Mer info om den helgen finns på anitaaxelsson.se. Rekommenderas!

Ha en fortsatt trevlig helg! / Johanna

Tävlat lite …

Förra helgen åkte jag och Ösa till Kungsör och tävlade freestyle. Det blev en lååång dag och jag är glad över vårt fantastiska resesällskap! Ösa gjorde debut i klass 3 med två starter och skötte sig över förväntan. Fokuserad och engagerad! Det kändes mycket bra och mycket av sommarens borttappade inspiration har nu åter infunnit sig. Nu ska här tränas! Vi fastnade på bild, vilket alltid är kul. Foto: My Johansson

6klar

3klar

2klar

1klar

5klar

4klar

Nu siktar vi in oss på hemmatävlingarna på Dogorama i november!

Ha det gott! / Johanna

 

Nu ska vi ladda …

… upp oss inför morgondagens freestyle-tävling i Kungsör! Jag och Ösa åker dit tillsammans med träningskompisar My med Foxy och Elin med Leo. Vi ser fram emot en härlig dag men med tanke på den låga motivationsnivån under sommaren så har i alla fall jag själv som enda krav att ta mig till platsen och gå in på plan. Sen får det gå som det går. Hade jag inte haft vännerna i Team Karlstad som stöd så hade det förmodligen dröjt med fler tävlingsstarter. Men vi har ju så himla skojigt :) Hoppas dock att Ösa är aningens mer laddad än på bilden, när vi ska ut på plan imorgon 😉

Ha en trevlig helg! / Johanna

laddar

Vi väntar …

image

… på träningskompisarna! Och visst ser den extra smart och samarbetsvillig ut just idag? 😉

Ha en fortsatt trevlig helg! /Johanna

Senaste inläggen.
Fina bilder! 26 Nov
Tävling! 07 Nov
Hurra! 27 Okt
Dagisbarnen! 21 Okt
Finaste! 29 Sep
Uppvisning! 19 Sep
Bloggat på nwt.se.
Fina bilder! 26 Nov
Mood 26 Nov
Nattsvart FBK 25 Nov
MAASAI 25 Nov
Desktop