Johannas hundtankar

Trevlig midsommar!

Och plötsligt blev det midsommar! Helgen ska spenderas tillsammans med släkt och vänner. Kommer sitta en del vid datorn och kika på livesändning ifrån Freestyle- och HtM-VM i Moskva, där det svenska laget deltar med sina fantastiska program. Extra tummar hålls för vännen Anita som tävlar med sin Emmi, heja heja heja!!

På jobbet har det varit galet mycket, som vanligt så här före storhelg. Bjuder på några av veckans kunder …

image

image

image

image

Ha nu en riktigt härlig helg! / Johanna

Varm lördag!

I lördags var vi på freestyletävling på Hammarö. Selma gjorde en start med laget. Terrorn var dock inte alls vaken utan strosade mest omkring … tollaren Foxy var helt klart bäst i laget! Själv dömde jag några klasser och tanken var att Ösa skulle startat i klass 3 men då höll matten på att få värmeslag … så vi åkte och plaskade i Värmeln en stund istället (terrorn höll sig på land). 😊

image

Nu är vi på jobbet och hastar inför midsommar. Massor av vovvar som ska snyggas till inför helgen!

Ha det gott! / Johanna

Träning i solen!

Igår träffades vi på Skutberget för träning i solen. Det fläktade skönt och var helt lagom varmt. Ösa löper fortfarande och koncentrationen var väl inte på topp men vissa bitar blev riktigt bra. My Johansson hade kameran med sig och vi fastnade på några bilder ….

image

image

image

image

image

Älskade tokiga lilla hund 💙

Ha det gott! / Johanna

Nakenfisar!

Lagom till värmen är det många som vill bli av med så mycket päls som möjligt! Här är tre av gångna veckans godingar …

image

Spansk vattenhund som var hemskt nöjd med att bli av med kalufsen.

image

Chihuahua som nu kan njuta av vädret.

image

Och en pappillutt-pojke som trivs utmärkt i sommarfrissa!

Ha en fortsatt härlig helg! / Johanna

Vårvädret …

image

… är ju inte helt stabilt så emellanåt blir det träning under tak. Tur att det finns parkeringshus! Igår kväll blev det freestyle med halva Team Karlstad och det var välbehövligt. En vecka kvar till tävling och jag vet ju av erfarenhet att det funkar dåligt att vila sig i form 😉

Nu blir det lite pyssel hemma men imorgon eftermiddag kör vi igen … med mjukare underlag, på dogorama! Perfekt helg med massor av träning.

Ha det gott! / Johanna

Underbar helg!

image

Haft en fantastiskt trevlig helg i Lerviks Hundhall där jag som shfk’s representant från styrelsen har fått vara med och kika på Svenska Landslagets träning inför VM i Moskva. Makalöst duktiga och kreativa förare och jätteduktiga hundar och jag är som vanligt helt imponerad!

Har också blivit grundligt pussad på, både på näsan och i den, av gulliga mopsfröken Bumble 😍 En utmärkt helg helt enkelt!

image

Ha det gott! / Johanna

Skönt …

image

… med avslappnade kunder mellan varven 😊

/ Johanna

På kurs!

image

Den här helgen har vi tagit det väldigt lugnt. Men förra helgen, då var vi på freestylekurs för Frida Binette. Jag har gått flera kurser för Frida tidigare, inklusive min instruktörsutbildning, men det var längesen och på den tiden tävlade jag med Vinga. En hel del nytt blev det den här gången. Vi jobbade med nya och förbättrade tricks och kombinationer men det mest givande var ett pass problemlösning för Ösas koncentration. Och som väntat handlade det mest om mig och min otydlighet. Fick flera bra tips och ser fram emot trevlig träning under vår och sommar!

Nu ska jag klippa på en pudel! Ha det gott! / Johanna

Vårfin!

image

Som sagt, just nu vill många bli av med vinterjackorna. Igår hade vi besök av gulliga blandisen Lisa 💙

Efter kvällsjobb igår tog sig frissan en sovmorgon och idag blir det endast kloklippning och privatträning på schemat. Någon gång emellanåt är det viktigt att stanna upp och andas. Men imorgon och på fredag är det pälsvård som gäller igen 😊

Ha det gott! / Johanna

Tänka sig!

image

Den lilla aussien slog till och tog två cert på tävlingarna i helgen. Då hon hade ett cert sedan tidigare kan hon nu tituleras Svensk Freestylechampion.

Även terriern var duktig och gjorde två fina starter med laget Selexy! En himla bra helg helt enkelt!

Ha det gott! / Johanna

Senaste inläggen.
Varm lördag! 21 Jun
Nakenfisar! 04 Jun
Skönt … 26 Apr
På kurs! 18 Apr
Vårfin! 06 Apr
Tänka sig! 21 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop