Johannas hundtankar

Grattis!

image

Den här snyggingen blev BIR (Bäst i rasen) på utställningen i Ransäter. Lillkillen ägs och visas av Lena B (som också tagit bilden) och pälsen fixas av undertecknad. Grattis till fina resultat!

Ha det gott! / Johanna

En perfekt avslutning …

image

… på en körig vecka! Träning på Dogorama. Galet glad och taggad hund, fika och trevligt sällskap. Nu blir det en lugn och skön helg!

Ha det gott! / Johanna

Jobbar …

image

… lite i värmen. Dagiset är stängt och jag har haft några dagars ledighet. Men med utställning i Ransäter till helgen är det många som ska fixas till … och så stammisar, som pudlan här ovanför, som har sina fasta tider över året … så blir det en del jobb. Och ärligt talat så trivs både jag och hundarna bäst här på jobbet. Vi är inte överförtjusta i alltför varmt väder och här inne är det lite som i en betongbunker, hyfsat svalt och skönt.

Vi har också hunnit med ett litet frisörmöte här på KHC. Madde på Pälsvårdsalongen, Linda på Tasserian/KHC och jag. Alltid kul att träffas! Och så hade vi med oss en extra gullig praktikant …

image

Nästa vecka kommer dagisbarnen och delar av personalen tillbaka. Det ska bli trevligt med lite sällskap igen 😊

Ha det gott! / Johanna

Galenpannan!

Man har väldigt sällan tråkigt ihop med den där aussien … (Foto: My Johansson)

image

Älskade lilla knäppgök 💙

/ Johanna

Trevlig midsommar!

Och plötsligt blev det midsommar! Helgen ska spenderas tillsammans med släkt och vänner. Kommer sitta en del vid datorn och kika på livesändning ifrån Freestyle- och HtM-VM i Moskva, där det svenska laget deltar med sina fantastiska program. Extra tummar hålls för vännen Anita som tävlar med sin Emmi, heja heja heja!!

På jobbet har det varit galet mycket, som vanligt så här före storhelg. Bjuder på några av veckans kunder …

image

image

image

image

Ha nu en riktigt härlig helg! / Johanna

Varm lördag!

I lördags var vi på freestyletävling på Hammarö. Selma gjorde en start med laget. Terrorn var dock inte alls vaken utan strosade mest omkring … tollaren Foxy var helt klart bäst i laget! Själv dömde jag några klasser och tanken var att Ösa skulle startat i klass 3 men då höll matten på att få värmeslag … så vi åkte och plaskade i Värmeln en stund istället (terrorn höll sig på land). 😊

image

Nu är vi på jobbet och hastar inför midsommar. Massor av vovvar som ska snyggas till inför helgen!

Ha det gott! / Johanna

Träning i solen!

Igår träffades vi på Skutberget för träning i solen. Det fläktade skönt och var helt lagom varmt. Ösa löper fortfarande och koncentrationen var väl inte på topp men vissa bitar blev riktigt bra. My Johansson hade kameran med sig och vi fastnade på några bilder ….

image

image

image

image

image

Älskade tokiga lilla hund 💙

Ha det gott! / Johanna

Nakenfisar!

Lagom till värmen är det många som vill bli av med så mycket päls som möjligt! Här är tre av gångna veckans godingar …

image

Spansk vattenhund som var hemskt nöjd med att bli av med kalufsen.

image

Chihuahua som nu kan njuta av vädret.

image

Och en pappillutt-pojke som trivs utmärkt i sommarfrissa!

Ha en fortsatt härlig helg! / Johanna

Vårvädret …

image

… är ju inte helt stabilt så emellanåt blir det träning under tak. Tur att det finns parkeringshus! Igår kväll blev det freestyle med halva Team Karlstad och det var välbehövligt. En vecka kvar till tävling och jag vet ju av erfarenhet att det funkar dåligt att vila sig i form 😉

Nu blir det lite pyssel hemma men imorgon eftermiddag kör vi igen … med mjukare underlag, på dogorama! Perfekt helg med massor av träning.

Ha det gott! / Johanna

Underbar helg!

image

Haft en fantastiskt trevlig helg i Lerviks Hundhall där jag som shfk’s representant från styrelsen har fått vara med och kika på Svenska Landslagets träning inför VM i Moskva. Makalöst duktiga och kreativa förare och jätteduktiga hundar och jag är som vanligt helt imponerad!

Har också blivit grundligt pussad på, både på näsan och i den, av gulliga mopsfröken Bumble 😍 En utmärkt helg helt enkelt!

image

Ha det gott! / Johanna

Senaste inläggen.
Grattis! 16 Aug
Jobbar … 28 Jul
Galenpannan! 10 Jul
Varm lördag! 21 Jun
Nakenfisar! 04 Jun
Bloggat på nwt.se.
Desktop