Gunilla – Sex, samlevnad och kvinnohälsa

Att lyckas med sexet

Just så står det som rubrik i en tidning. Därefter ett antal rader om sexsituationer och ställningar.
Vad är då att lyckas med sexet? Många skulle snabbt svara att det är att få orgasm. Andra att det är att över huvud taget få till sex med en partner. Några skulle ange att det är att bli gravid eller att ha sex X antal gånger/ tidsenhet. För några handlar det om att över huvud taget ha sex. Med sig själv eller en annan person. Att få tid över för detta och att hitta en egen vrå för att få till stånd sexet. Många småbarnsföräldrar skulle ange att om dom vore mindre trötta så skulle det vara att lyckas för då orkar dom ha sex.

Reflektera gärna över din egen situation. Och lycka till.


Senaste inläggen.
me too 22 Okt
Bloggat på nwt.se.
Desktop