En av oss…

Mitt namn är! Temat för årets redovisning av En av oss…/Toleransprojektet i Karlstad.

Vissa saker kan inte förklaras med ord, känslan bara finns där och ens leende bara sitter där som en solbränna och blir bara större och större. En känsla som vi delar med alla runt om i landet som jobbar med ungdomsgrupper inom Toleransprojektet.

När våra ungdomar och framtida ambassadörer för mångfald och allas lika värde, trots slutspurten i skolan gör ett grymt och engagerat jobb, blir man så glad och lämnar jobbet med ett brett leende. Att få vara en del av detta goda surr, stöttande till varandra och många samtal är magiskt. Att använda sig av ordet magiskt är inget överord, det är så det är. Flera vuxna och pedagoger har all rätt att vara avundsjuka på oss.

Årets grupp inom En av oss…/Toleransprojektet precis som tidigare år, inom öppen fritidsverksamhet i Karlstad laddar och jobbar i olika fokusgrupper,  idéer som bollats efter hemkonsten från Polen har nu  trattats ner till en upplevelsebaserad redovisning / föreställning på UNO ungdomens hus i Karlstad.

I år det är det fredagen den 25 maj som det gäller, då vi återigen får ta del av nästan ett års arbete av alla ”våra egna magiker”. Årets tema och överskrift är: Mitt namn är…, det handlar om identitet och rätten till sitt egna namn, och inte bara några siffror och en i mängden.

Målade masonitskivor blir till väggar i en boskapsvagn.

Hope Maja och Johanna sätter delar av scenprogrammet.

Kajsa sätter sången. ”Kråkor i Krakow” kommer vi att få höra.

Emelie som bl a arbetat med marknadsföringen visar upp affischen

 

 


Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop