En av oss…

Förberedelser, förberedelser !

Förberedelser förberedelser! Snart åker vi mot Polen för att göra den praktiska delen i vår resa i förintelsens spår, exkursioner och stop på olika platser och områden.
Som ”uppvärmning”vid dagens lektion/träff så började vi med en tankenöt under temat ; Vad är det som styr våra val och värderingar? Nog så klurig uppgift, för man får faktiskt vrida och vända på sina tankar både ett och två varv, både enskilt och tillsammans. Bra samtal i grupperna!

Basgruppsledarna (ungdomsledarna) kickade igång sina grupper med sina uppgifter som ska redovisas på plats i Polen. Och i uppgiften ingår det också att vägleda oss till olika platser, det spetsar till uppgifterna lite mera.

Under denna tiden hann vi med en ledarsamling också för att förbereda oss tillsammans om olika saker. Även detta år har vi ett gäng goda ungdomsledare, relativt unga. Men attans va duktiga och kreativa!

Avslutningsvis så börjar det berömda resepirret titta fram, vi är resvana allihopa. Men det här en annorlunda resa med historiska vingslag, som innehåller den delen av våran historia som vi behöver lära oss av, för att sedan berätta vidare till dig.


Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop