En av oss…

Äntligen!

Äntligen !
Första informationstillfället med den fjärde upplagan av Toleransprojektet / En av oss… på UNO ungdomens hus i Karlstad är avklarat.
Ansökningarna till projektet har varit ”några stycken” att läsa igenom, alltid ett stort nöje att ta del av unga vuxnas tankar varför man vill vara med.
Centralt i alla ansökningarna är ambassadörskapet,-”jag vill fortsätta berätta om det ofattbara som hände under förintelsen, att förintelsen inte får tystas ner. Att tillsammans med nya kompisar arbeta med frågor om mänskliga rättigheter, likabehandling och mångfald.” En av deltagarna skrev också; – ”Jag vill försöka att få förståelse, för det oförståeliga.”

Precis som tidigare år så har vi ett gäng yngre ledare med oss; Ungdomar för Trygghet i Karlstad är basgruppsledare. Nytt för i år är att vi också har två ungdomsledare med oss, två deltagare från förra årets En av oss… grupp. Bra med en combo av äldre (gamla) och yngre ledare!
Till veckan kör vi igen!

 


Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop