En av oss…

Vad har En av oss, betytt för mig? Oscar delar sina tankar.

Vad har En av oss, betytt för mig? Oscar som var med i den senaste gruppen, skriver och delar med sig av sina tankar.

En av oss har verkligen betytt jätte mycket för mig. Jag har lärt mig en massa nya saker och samtidigt fått en massa vänner. När jag kom till UNO och En av oss första gången kände jag bara två andra ungdomar och en ledare och var då ganska nervös. Tankarna gick igenom mitt huvud, vilka var dessa människor och tänk om jag inte trivs med någon av dom. Men såhär nästan ett år senare så vet jag att dessa människor är några av dom härligaste människorna jag har träffat. Jag tror att resan till Polen  hade varit mycket jobbigare om jag inte fått genomföra den med en massa vänner. Allt det jag har lärt mig under vår resa till Polen och under hela projektet kommer alltid finnas med mig. För oavsett vad som händer vet jag att jag är En av oss.

Oscar Karlsson

Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop