En av oss…

Snart dags att anmäla sig till årets ”En av oss…/Toleransprojekt i Karlstad

Snart inom olika medier och informationskanaler kommer vi att berätta hur du som är intresserad av  att ingå i årets ”En av oss grupp…/Toleransprojektet på UNO ungdomens Hus i Karlstad. Torsdagen den 28 september kommer vi att ha första träffen. Idag hade satte vi tidsplanerna och lektionsplaneringen etc, årets ”En av oss … är en samverkan mellan Folkuniversitet Karlstad och UNO/ öppen fritidsverksamhet i Karlstads kommun. ( återigen stor cred till alla ungdomar, som varit delaktiga i processen att söka pengar till årets grupp!) Vi som träffades och drog upp riktlinjerna var: Kenneth Skoglund och Kristina Carling Folkuniversitet. Kim Melander och CG Gustafsson öppen fritidsverksamhet. Är du nyfiken redan nu? Störta in på UNO ungdomens och ”ryck tag ” i Kim😀

Bilden nedan är tagen på Yad Vashem Holocaust center i ( alle’n för Right amongs the nation) Jerusalem, Israel. Och föreställer Janusz Korczak och barnen, som vi bl a många andra som vi kommer att bekanta oss med under året för ”En av oss…/Toleransprojektet.


Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop