En av oss…

Stämningsfull kväll med framtidshopp

 

Pernilla, en kollega som jobbar i Grums och som arbetat under flera år med Toleransprojektet på Hammarö utbrast när vi träffades på UNO; -jag bara måste se och höra mina gamla elever! Jag förstår henne, ungdomarna vi arbetar tillsammans med blir ”våra barn och elever”.
Vi delar känslor och upplevelser från tiden i Toleransprojektet. Känslor och upplevelser som ett 60-tal anhöriga, päron och kompisar fick ta del av. Musik och sång, dagboksanteckningar, texter och bilder gav oss en andäktig stämning. Den berömda knappnålen kunde höras om den släppts på golvet, så jädrans fint var det vi fick njuta och beröras av.

Ungdomar som inte bara tagit 2-3 steg framåt i utveckling, utan närmare ett helt maratonlopp skulle jag vilja påstå under året. Vi fick en go avslutning på söndagskvällen vi som var där, otur för dig som inte var där.
By the way, Grums kommun har en engagerad lärare och kunnig i ämnet, riv igång Toleransprojektet i Grums.

 


Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop