En av oss…

Tim och Kim två av ledarna i Toleransprojektet: ”En av oss… ger oss sina tankar och reflektioner.

Gruppen jobbar febrilt med redovisningsarbetet av Toleransprojektet på UNO ungdomens hus 2016/17, samtidigt som det är mycket jobb kvar i skolan innan det efterlängtade sommarlovet. Mycket som ska hinnas med. Gruppen har ett gott gäng av engagerade ledare runt sig, några av dem kommer att i NWTs blogg En av oss … med några rader reflektera över Toleransprojektet i Karlstad. Tim och Kim ger oss följande tankar./CG.

”Hej,hej! Jag har haft äran att åka med denna fantastiska grupp av individer! Det är så magisk, att från att träffas första gången fram tills nu se hur samtliga har växt! Alla resor skiljer sig, denna resa var inget undantag! Man kunde ta på nervositeten på vissa platser, man kunde känna ilskan på vissa platser, man kunde höra sorgen på vissa platser! Bussen är vårt fort, där får man vara exakt som man vill, all skratt, all sång, all sömn! Vill tacka samtliga som valde att vara med i TP projektet! ”/ Tim Hontwedt

”En av Oss är den del av arbetet jag engagerar mig mest i, för det märks så tydligt hur ungdomarna växer i processen. Att träffa människor som har sånt driv i de här frågorna gör mig otroligt glad! Som ledare är det en lika utmanande resa varje gång, för det är nya personer och ibland även nya platser. Jag kommer aldrig glömma grupperna som helhet, deras dynamik och kärlek till varandra. Otroligt inspirerande!”/Kim Melander


Senaste inläggen.
Äntligen! 15 Mar
Bloggat på nwt.se.
Desktop