Christian Holm Barenfeld

Folkfest och träningsvärk!

Bild: Christian Holm Barenfeld, Karl Opdal, Rebecka Ingsmy, Markus Lagerquist & Alexander Torin.

I helgen var det dags för den 39:e upplagan av Karlstad Stadslopp. En folkfest som lockar så väl många löpare som en stor publik. En av alla de aktiviteter som vi ska vara glada och stolta över att de arrangeras och IF Göta hade gjort ett toppenjobb med organisationen.

I år sprang jag även själv, vilket jag inte alltid gör. Team Moderaterna ställde upp med ett lag på sex personer. Därtill hade vi ett gäng härliga kampanjande medlemmar som delade ut vatten och sportdryck till mig och de andra löparna. Åtminstone för egen del såväl välkommet som nödvändigt. ?

Förra gången jag sprang Karlstad Stadslopp var 2012 och sedan dess har därtill antalet löptillfällen som helhet varit få. Därmed var mitt mål att just komma i mål och göra det på under 70 minuter. Kanske inte världens mest ambitiösa mål, men trots allt ett mål och för den otränade ett realistiskt sådant. Klarade båda mina mål, även om åtminstone det sista inte hade någon jättebred marginal. ?

Nu är det dock genomfört och så här ett par dagar senare går det att konstatera att jag sannolikt borde röra mer på mig om jag ska tro träningsvärken jag har. Känns ju dock mest som ett skönt bevis på att jag ändå rört på mig.

Bild: Christian Holm Barenfeld ( ? Peter De Vries)

 

Bild: Fr v Göran Frödin, Christian Holm Barenfeld, Alexander Torin, Rebecka Ingsmy, Karl Opdal. Liggande Markus Lagerquist.


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop