Christian Holm Barenfeld

Nu ska tjänstemannaansvaret återinföras!

Inte så ofta man som riksdagsledamot får sina motioner bifallna. Idag kommer dock riksdagen rösta för ett utvidgat och modernt tjänstemannaansvar där jag och många av mina moderata kollegor kommer att få våra motioner som vi skrivit om detta bifallna. Ett bra och glädjande beslut!

Läs min motion:
https://data.riksdagen.se/…/4A849F40-0C37-4905-AE37-AB50507…

Läs ärendet som handlar om att
– Riksdagen ställer sig bakom det som utskottet anför om ett modernare och tydligare tjänstemannaansvar genom ett utvidgat straffansvar för tjänstefel och tillkännager detta för regeringen.
https://data.riksdagen.se/…/54350076-9FE6-4BBB-81D0-D31ED89…

Förra veckan röstade ju socialutskottet också för min och andra moderaters motioner kring gårdsförsäljningen av öl och vin och den beslutar vi om i riksdagens kammare nästa vecka. Två bifallna motioner på två veckor för egen del. Nu kör vi! 🙂


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop