Christian Holm Barenfeld

Ett hoppfullt Sverige!

Christian Holm Barenfelds foto.

Idag är det 227 dagar kvar tills valen till riksdag, region (landstinget) och kommun. Glädjande nog presenteras nu i det närmaste dagligen mätningar som visar på att Moderaternas förtroende och stöd hos det svenska folket ökar. Därtill ökar också stödet för Alliansen som helhet. Vi söker ju förtroendet att få bilda regering, leda och ta ansvar för Sverige och då är det ju en förutsättning att förtroendet är tillräckligt inte bara för oss moderater utan också för våra vänner i de andra Allianspartierna. Men visst förtjänar Sverige en ny regering, en bättre regering och en regering som faktiskt har konkreta förslag för att hantera integrationsfrågorna, för att skapa förutsättningar för fler jobb och företag, för ett bättre fungerande rättsväsende som säkerställer att du kan vara ute och bovarna sitter inne och att vi har en välfärd som garanterar kvalitet i såväl skolan som i vården och omsorgen. Vi är övertygade om att Sverige, även om vi idag har det relativt bra, kan mycket bättre. Vi har en politik för ett hoppfullt Sverige!

Just nu sitter jag tillsammans med kollegorna i den moderata riksdagsgruppen och vår partiledning på möte och diskuterar vår politik och hur vi ska vinna väljarnas förtroende. För egen del är ju självklart fokuset på hur jag och mina kollegor i Moderaterna i Värmland ska lyckas så väl som möjligt med detta hos värmlänningarna.

På scenen står för tillfället vår partiledare Ulf Kristersson som ger sin syn på vad vi bör göra och hur vi gör detta på bästa sätt.

 


Senaste inläggen.
Veterandagen. 29 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop