Christian Holm Barenfeld

Partiledardebatt

I skrivande stund pågår 2018 års första partiledardebatt i riksdagen. Ulf Kristersson presenterar tydliga förslag för en politik för fler jobb, bättre integration med fokus på språk, jobb och att svenska lagstiftning och regler gäller alla. Krafttag mot gängkriminaliteten, skärpta straff för våldsbrott och satsningar på hela rättsväsendet. Inte bara polisen utan också på övriga delar av rättskedjan. 

Det är en Allians med en gemensam vision om en ny regering med en tydlig politik som talar i debatten. Ulf Kristersson tillsammans med Allianskompisarna Annie Lööf (C), Jan Björklund (L) och Andreas Carlsson* (KD) presenterar en klar bild för en ny hamdlingskraftig regering. Just en sådan regering som vårt land behöver.

Nu är jag förvisso något partisk, men den bild som målas upp av de två regeringspartierna S och MP och deras stödparti V känns vare sig enig, tydlig eller visionär. De känns helt enkelt trötta och visionslösa!

* Andreas Carlsson är gruppledare för KD, men deltar i partiledardebatten då partiledaren Ebba Busch Thor inte sitter i riksdagen.


Senaste inläggen.
Veterandagen. 29 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop