Christian Holm Barenfeld

Turism, Branäs och lite ledighet!

Hade i helgen nöjet att vara lite ledig, besöka Branäs och åka lite slalom, kolla in after-skin och njuta av den härliga naturen och denna fantastiska skidanläggning som växer så att det knakar.

Växer så att det knakar gör den värmländska besöksnäringen. När fler turistar här i Värmland blir jobben fler, tillväxten högre och möjligheten till en bättre välfärd mycket bättre. När fler åker skidor i till exempel Branäs, när fler går på after-ski, när föer åker hundspann och övernattar på plats, ja då skapas jobb och tillväxt. Branäs växer också så att det knakar. Varje gång jag kommer dit konstaterar jag att det hänt en massa positiva saker. 

I höstas var jag där på besök och lyssnade på företagets expansionsplaner, nu var jag där och roade mig. Båda gångerna kunde jag dock konstatera att sådan här verksamhet behöver vi mer av. Vi behöver mer besöksnäring, fler jobb och bättre tillväxt. Genom att vara på plats, njuta av naturen och utbudet så kan man faktiskt vara med och bidra till detta. Konsumtion, jobb och tillväxt – ja det skapar utveckling och välfärd!


Senaste inläggen.
Veterandagen. 29 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop