Christian Holm Barenfeld

Trump, twitter & tokigheter!

Bildresultat för donald trump

Det är lätt att bli oroad, upprörd och till och med lätt förskräckt när man lyssnar till USA:s president Donald Trump, inte minst om man följer hans twittrande. De senaste dygnen är inget undantag när han kommenterar sin egen mentala hälsa och beskriver sin egen förträfflighet är inget undantag.

Om man är mentalt stabil – måste man då berätta detta för folk? Bara en fundering!

Får mig att tänka på detta citat av den briljanta Margaret Thatcher; ”Power is like being a lady… if you have to tell people you are, you aren’t.”

 

Självklart finns presidenter som oroar långt mer än Donald Trump på många sätt. Men de representerar normalt sett länder med tveksamma demokratiska system och är oftast valda i icke demokratiska val. Skillnaden är att Donald Trump representerar det land som brukar vara symbolen för frihet och demokrati. Han är en demokratiskt vald president, men beter sig ofta på ett oroande sätt. Dessbättre har USA en konstitution som är stark och som också förhindrar att en president kan agera hur som helst. Det är en viktig skillnad jämfört med exempelvis Ryssland.


Senaste inläggen.
Veterandagen. 29 Maj
Bloggat på nwt.se.
Desktop