Christian Holm Barenfeld

(S)mörjer kråset med facklig-politisk-samverkan.

Att Socialdemokraterna och LO sitter i varandras knän är sedan länge välkänt. Bara det faktum att LO:s ordförande, oavsett person, alltid sitter i Socialdemokraternas högsta ledning är ett bevis. Den gigantiska pengarullningen direkt från de arbetande LO-medlemmarnas plånböcker, rakt ned i kampanjkassan på det socialdemokratiska partiet en annan.

Nu har ett gäng fackpampar från LO varit på bjudresa med Viking Line där kråset smörjdes med mat, öl, vin och sprit i rikliga mängder. Den nyckelkundsansvarige medarbetaren på Viking Line, Peter Rangwe, är inte bara medarbetare på företaget. Han är också styrelseledamot för Socialdemokraterna i Solna och dess tidigare ordförande och valledare. I media utelämnas dock genomgående det faktum att Peter Rangwe är aktiv sosse.

Men de facto tar detta, det som de röda rörelserna – facket och sossarna – kallar facklig-politisk-samverkan, till ytterligare en nivå. Smutsigt kan tyckas. Men det är verkligheten!

Bildresultat för socialdemokraterna lo

 


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop