Christian Holm Barenfeld

Motgångar stärker. Nu tar jag sats för fyra år till i riksdagen!

Motgångar stärker. Nu tar jag sats för fyra år till i riksdagen!

Idag presenterade Moderaterna i Värmlands nomineringskommitté sitt förslag till riksdagslista inför nästa års val. Jag är tacksam, stolt och glad för det förtroende jag har haft från partiets medlemmar och de värmländska väljarna hittills under min tid i riksdagen och det har varit ett nöje, om än innebärande väldigt mycket jobb, att bära detta förtroende och det ansvar det innebär.

Jag föreslås av nomineringskommittén att stå på plats fem (5) på riksdagslistan inför valet 2018. Jag måste medge att jag är såväl förvånad som mycket besviken över detta. I det provval som hölls och där våra medlemmar fick säga sitt blev jag klar tvåa och i valet 2014 valde de värmländska väljarna att lyfta mig från en icke valbar tredjeplats till en mycket tydlig förstaplacering.

Enligt mig är det rimligt att Pål Jonsson enligt medlemmarnas önskan toppar listan och för egen del hoppas jag med både det argumentet och stödet liksom väljarnas tydliga besked i valet 2014 att väljas till andranamn.

Jag är dock 100 procent taggad att söka stöd för att fortsätta mitt uppdrag att arbeta för ett bättre Värmland och ett bättre Sverige. Mitt fokus kommer fram till valet framför allt vara att utföra mitt riksdagsuppdrag på ett bra sätt och ägna varje vaken timme till att göra allt jag kan för att vi ska få en ny moderatledd regering i nästa val. Jag ska bevisa alla de som gav mig sitt förtroende i valet 2014 att jag förvaltat det väl och hoppas på att få förnyat förtroende från såväl dem som från nya väljare. För mig är medlemmarnas och väljarnas synpunkter viktiga!

Min placering på valsedeln låter jag nu nomineringsstämman besluta om den 25 november, men slutligen är det som sagt de värmländska väljarna som bestämmer.
På nomineringsstämman där valsedeln fastställs söker jag Värmlandsmoderaternas förtroende att bli placerad på listans andraplats. I valet söker jag, oavsett listplacering, de värmländska medborgarnas förtroende!

Redan nu tack till er alla som hört av er med positiva kommentarer via facebook, mail och telefon. Med er hjälp fixar vi detta!

Nu kör vi ända in i kaklet för att säkerställa en moderat valseger!

 

 


Senaste inläggen.
Bloggat på nwt.se.
Desktop